Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România

Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
Două cadre făcute de mine:
http://fav.me/d33b1xl
http://fav.me/d32ck4v
Riddick a scris:
Am creeat acest topic văzând că se înmulțesc cei cărora le place să vadă lumea prin vizorul aparatului foto (D-SLR).
Categorie separată nu e cazul să facem. Totuși...e un forum cu specific Linux, nu foto
Spor și lumină bună!
Linux si fotografie? THIS IS BETTER THAN SEX! Felicitari Riddick pentru acest topic. Ma inclin!
Postez si eu in link cu fotografiile mele Sergiu Niculescu Photography
Numai bine!
felicitari, imaginile sunt splendide! se vede clar ca si ochiul, nu numai aparatul, e de baza... de curiozitate, ce camera folosesti?
@ sergiuniculescu : în sfârșit cineva cu un Nikon
Frumoase poze. Foarte tare și "arsenalul" din dotare! Bravo!
@Geo: daca mesajul a fost pentru mine, MULTUMESC! Folosesc un Nikon D80 cu un Nikon AF 50mm f/1.8D, Nikon 18-105mm f/3.5-5.6G AFs VR si un Nikon AF-S 70-300mm f/4.5-5.6 G IF ED VR.
@Riddick: MULTUMESC de asemenea! De la inceput am mers pe Nikon si mi se pare cel mai tare brand in echipamente foto. Comparand clasa de mijloc spre semi-pro, consider ca Nikon este cu putin peste toate marile branduri foto, raportandu-ne la calitate / pret.
sergiuniculescu a scris:
Nikon si mi se pare cel mai tare brand in echipamente foto. Comparand clasa de mijloc spre semi-pro, consider ca Nikon este cu putin peste toate marile branduri foto, raportandu-ne la calitate / pret.
Atât am vrut să aud! ![]()
Și eu sunt fan (declarat!) Nikon. Și dacă prin absurd ar dispărea de pe piață, aș "migra" la Olympus...Pentax. Canon ar fi ultima alegere.
Sper să vă placă
http://img407.imageshack.us/img407/9756/1000085n.jpg
e înaripatul meu mic și verde
Riddick a scris:
Canon ar fi ultima alegere.
IDEM!
Deja ne-am pus in cap toti Canon-istii acum
))
@ bert :
Dacă nu sunt prea "indiscret"...ce aparat ai? Sau cu ce a fost făcută poza? Nu de alta, dar poza e super-clară...iar coloristica foarte naturală.
Chiar și fundalul pare mai estompat decât în general la aparatele point-and-shoot ("săpuniere" pe românește).
Merci ![]()
este un KODAK Z90
nu e nu stiu ce prof dar mie imi plac imaginile
are foarte multe optiuni si trebuie sa fiu atent cand le aleg, ca alfel ies .... de rahat
plus ca stie (ce mi-a placut) panorame
http://img703.imageshack.us/img703/2792/1000144d.jpg
Editat ultima oară de bert (22 Feb 2011 19:46:49)
@bert: foarte tare panorama. Si luminoasa ![]()
As vrea sa imi cumpar un aparat foto.Ce imi puteti recomanda. Am vazut astaYour text to link here... ,asta Your text to link here....
Editat ultima oară de costux (23 Feb 2011 16:55:13)
@costux, imi citesti gandurile?
? Asta vroiam si eu sa intreb. Dispun de 400-500 euro si as prefera un Nikon. Ce imi recomandati?
Eu îți recomand seria Rebel de la Canon, modelul în funcție de buzunar
costux a scris:
As vrea sa imi cumpar un aparat foto.Ce imi puteti recomanda. Am vazut astaYour text to link here... ,asta Your text to link here....
Fuji.
geralddan a scris:
Dispun de 400-500 euro si as prefera un Nikon. Ce imi recomandati?
Trebuie să știi la ce îți va folosi aparatul, ce cunoștințe ai în arta fotografică. Dacă ești fotograf "de duminică", e păcat de moarte să arunci atâția bani pe un aparat foto. Mai bine îi bei ![]()
Că poția avea și Nikon 3Ds în gât...dacă nu știi să-l folosești sau îl utilizezi ca pe un aparat de 100 de euro, cu setările pe Automat.
Comandante, sunt "fotograf de marti" ca atunci am liber.
. In al doilea rand nu mai beau de mult decat lapte si apa. In al treilea rand ceva habar am. Si aparat de 150 euro am.
. Asa ca astept alte recomandari.
Poate dacă mă ajuți cu niște exemple...să văd care e piața la voi, din punct de vedere al prețurilor. Nu știu "ce înseamnă" la voi 400-500 de euro.
geralddan a scris:
Dispun de 400-500 euro si as prefera un Nikon. Ce imi recomandati?
Salut,
Iti recomand asa:
body:
Nikon D90
obiective:
Nikon AF-S 18-55mm f/3.5-5.6G VR (care pe viitor il vei inlocui cu un Nikon AF-S 16-85mm f/3.5-5.6G ED VR DX)
Nikon AF 50mm f/1.8D (pe viitor il vei inlocui cu un Nikon 50mm f/1.4 AI Nikkor Manual Focus sau cu un Nikon 50mm f/1.4 AF-S Silent Wave serie G)
(tot pentru viitor poti lua in calcul un obiectiv tele Nikon AF-S 70-300mm f/4.5-5.6 G IF ED VR si unul macro Nikon AF-S 105mm f/2.8G IF-ED VR II)
accesorii:
un card memorie SDHC class 6, de la 4GB in sus
folii protectie pentru ecranul LCD (3 inch)
un kit de curatare a lentilelor
o geanta / rucsac pentru echipament
iar pe viitor, un trepied din carbon, un grip, o telecomanda(iti recomand un Inspire LiveView Hahnel), un blitz(recomand Nikon SB-900 iTTL), o carcasa subacvatica daca esti pasionat de fotografia marina(recomand NIMAR NI303D), mai poti adauga niste filtre, blitz-uri circulare si slave o imprimanta foto, etc...
Dar pentru inceput cumpara-ti un D90 cu o lentila 18-55mm care te duce undeva la 600 euro (mai mult sau mai putin, depinde din ce tara il cumperi).
Numai bine!
@ sergiuniculescu :
Omule!...hai că asta e cea mai tare fază pe săptămâna asta!
geralddan nu e nici Mihai Moiceanu nici Dan Dinu...sau Sorin Onișor!!!
mă tăvălesc pe jos de râs!
Riddick a scris:
@ sergiuniculescu :
![]()
![]()
![]()
Omule!...hai că asta e cea mai tare fază pe săptămâna asta!geralddan nu e nici Mihai Moiceanu nici Dan Dinu...sau Sorin Onișor!!!
mă tăvălesc pe jos de râs!
Pai din cate am inteles de la geralddan, are deja un point-and-shoot si vrea sa treaca pe ceva mai semi-pro, asa ca i-am recomandat ceva ca sa inceapa cu dreptul in lumea DSLR-urilor. Plus, am vazut ca sta pe malul marii Mediterane, iar clima in Sant Feliu de Guixols este aproape perfecta tot anul, deci are ce fotografia all day and all night
![]()
O sa vedeti voi cum voi deveni fotograf la NAcional Geografic. ![]()
@sergiuniculescu, intr-adevar, sunt niste peisaje fantastice aici. Munte si mare.
Editat ultima oară de geralddan (24 Feb 2011 17:46:09)
Un site...pur și simplu superb!
http://www.jl-studio.ru/
Riddick a scris:
Un site...pur și simplu superb!
http://www.jl-studio.ru/
Foarte tari fotografiile! Iar modelele...
speechless!
Ceva deosebit.