Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
salut , cand vreau sa descarc de pe " pynaxe " o melodie imi apare ce scrie aici exista vreo rezolvare...? pana acum cateava zile cand l-am mai folosit mergea bine .
tarabostes89 a scris:
salut , cand vreau sa descarc de pe " pynaxe " o melodie imi apare ce scrie aici exista vreo rezolvare...? pana acum cateava zile cand l-am mai folosit mergea bine .
Iti spune singur ce sa ii faci. Astepti si reincerci.
salut am si eu o problema cu pymaxe nu pot descarca de pe youtube nimic/ eroare Cannot parse data. Please try later or contact plugin's author. in terminal vad >>> list out of range
si la mine la fel scrie --- Cannot parse data. Please try later or contact plugin's author. ------ cred ca il voi dezinstala si voi instala o versiune mai veche . (am incercat si o versiune mai veche a programului si tot la fel face ) iar cind am incercat sa descarc de pe trilulilu mia dat aceasta eroare --- Nu am putut să citesc informaţiile privind fişierul. Motivele pot fi:
* Aţi introdus un URL invalid
* Aveţi o problemă cu conexiunea la internet
* Nu s-a putut stabili o conexiune cu Trilulilu
* Crocodilu' a întâmpinat o problemă tehnică
* Crocodilu' a schimbat ceva prin pagină şi a frecat suportul Pymaxe pentru acest site
Soluţia? Încercaţi mai târziu sau aşteptaţi un update al plugin-ului Vazind ca nu am reusit sa rezolv problema nu am mai stat dupa pymaxe , am instalat in mozila firefox pluginul video downlood helper si am inceput sa descarc de pe youtube filmulete .
Editat ultima oară de Kovaci iulian (06 Aug 2011 00:24:16)
salut am si ieu o problma cu pymaxe daca descarc ultima versiune nu mai vrea sa se deschida programul nu mai stiu ce sa ii fac multumesc anticipat.
cu ce comenzi ca nu am facut niciodata asa ceva la pymax multumesc.
Editat ultima oară de big_bum (13 Mar 2012 19:42:46)
va multumesc tuturor pentru sprijin si cam asta primesc in terminal ;Traceback (most recent call last):
File "./pymaxe.py", line 1361, in <module>
Main()
File "./pymaxe.py", line 80, in __init__
self.gui.add_from_file('pymaxe.glade')
glib.GError: Nu s-a putut deschide fișierul „pymaxe.glade”: No such file or directory
Ce s-a intamplat cu acest program a fost abandonat pt. ca site-ul nu mai merge dar are un ppa ??? era f bun si util si pt linux si pt. win
Eu am scos pymaxe si folosesc 2 extensi de firefox pt a descarca de pe youtube sau de pe alte situri , Pluginul " Video Dovnlood Helper " e cel grozav , descarca aproape orice de oriunde .