Anunţ

Caută printre mesajele de pe forum înainte de a scrie unul nou!
Formulează corect întrebarea sau problema pe care o ai.
Respectă regulile forumului și Codul de Conduită!

#101 12 Apr 2013 11:04:13

xxvirusxx
Oaspete

Re: reactii haioase la linux

Mai mult ca sigur a schimbat-o smile

 

#102 25 Apr 2013 11:49:08

buffer overflow
Membru
Locaţie: Mangalia
Înregistrat: 09 Jul 2010
Mesaje: 1442

Re: reactii haioase la linux

Reactie haioasa din partea celor de la micrsoft.Un amic de pe G+,Facebook si Forum Ubuntu mi-a cerut parerea cu privire la niste comenzi apt-get.I_am cerut sa_mi trimita mail pe outlook,dorind cu ocazia asta sa vad cam ce ofera fata de restul serviciilor mail.Si ce sa vezi?Ce vedeti si voi in captura.Mailul a fost bagat in junk.Intrebare intrebatoare !Astia de la micro au cumva un filtru de scanare si cat gasesc ceva legat de linux il baga in junk?Desigur e o gluma intrebarea. :-)http://s23.postimg.org/95bm9d66f/Screenshot_from_2013_04_25_11_18_58.jpg


LINUX.WELCOME/home

Offline

 

#103 03 May 2013 15:59:15

iulian X
Membru
Înregistrat: 02 Feb 2012
Mesaje: 835

Re: reactii haioase la linux

Vreau sa va povestesc si eu o reactie fata de linux sau a altor softuri legale a unor persoane de pe un forum crestin .
( acele persoane nu merg cu nasul, si cauta sa nu incalce nici o reglemantare morala sau legala pentru a nu se face de rusine )
Tin sa precizez ca m-am inregistrat din plictiseala si nu povestesc asta ca sa rad de membrii acelui forum, e mai mult tema de gandire, suntem crestini si moralisti pana la un punct.

Postarea mea pe scurt suna cam asa .

Ce ati face daca ati avea cunostiinta ca niste persoane crestine care  fac lucruri ilegale care i-ar putea costa libertatea, ati incerca sa ii indrumati pe drumul cel bun ?
Si daca totusi incercati sa ii indrumati pe drumul cel bun si ei se opun, ba mai mult rad de tine si te iau la misto ce ati face ?

Bineinteles au inceput raspunsurile inflacarate de ravna crestina la acea postare, trimiterile la diverse texte sfinte in care suntem invatati sa indrumam oameni spre bine, etc .

Apoi le-am spus .

Acele persoane Dumneavoastra sunteti, am mai incercat in trecut sa va indemn sa treceti in legalitate sa renuntati la Windowsul piratat si sa folositi sisteme legale( le-am indicat in trecut care sunt si cum se folosesc acele sisteme) dar nu m-ati bagat in seama

Bineinteles ca din momentul cand am facut acea dezvaluire, sa stins Ravna Crestina, au inceput tot felul de scuze si pretexte prin care incercau sa evidentieze faptul ca nu e chiar asa grav sa folosesti softuri piratate doar nu e ca si cum ai fura .

Editat ultima oară de iulian X (03 May 2013 16:02:31)

Offline

 
Feed

Antet forum

Powered by FluxBB