Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
Pagini: 1 2
În "Terminal" :
sudo synaptic
ce zice ?
.
s-a deschis
acum incep partea grea....configurarea fluxbox-ului:).....firefox ul nu pot sa l deschid decat din terminal...si cam totul
adaugarea programelor in meniu e mai mult decat complicat
Exista vreun tutorial pentru incepatori?
am instalat 10.4...aici am gasit fluxmenu...mai ramane acum sa invat cum sa adaug firefox in el
Editat ultima oară de arhonte (24 Jun 2012 22:53:26)
Dupa cateva zile de incercat 12.4 cu fluxbox renunt la el!.....nu am reusit sa i configurez meniul....
Am si eu o problema !
Vreau sa instalez pe o vechitura de laptop Toshiba Sattelite 1620CDS cu proc. K6-2 475 Mhz cu 200 MRAM, Ubuntu Minimal 10.04, instalarea decurge normal pana la detectarea placilor de retea pe USB (laptopul nu are placa de retea on board).
LSusb zice:
Bus 006 Device 004: ID 0a46:9601 Davicom Semiconductor, Inc. DM9601 Fast Ethernet Adapter
Bus 006 Device 003: ID 148f:2573 Ralink Technology, Corp. RT2501USB Wireless Adapter
ambele placi functioneaza fara probleme in Ubuntu 10.04 (plug and play cu DHCP evident pe alt sistem)
deci cind vreau sa instalez si ajung la punctul unde se detecteaza placile de retea se pare ca doar placa wireless e detectata dar nu vrea sa se conecteze la AP prin DHCP (placile probate pe alt sistem tot cu UBUNTU 10.04 se conecteaza fara probleme), chiar daca ii dai manual numele SSID tot degeaba ... nu vrea.
Vre-o idee cum as putea instala Ubuntu minimal pe acest calculator ?
PS Cu Tini Core si DSL placile functioneaza fara probleme dupa instalare.
Multumesc anticipat.
Am incercat de cateva zile sa "obțin" sunet pentru un MinimalCD 13.04. Nu reusesc .... Il mai foloseste si altcineva?
Am gasit raspunsul aici....uitam sa ma 'leg" de PCM...http://howto.blbosti.com/2010/03/ubuntu-server-install-alsa-sound-and-moc-music-on-console/
Pagini: 1 2