Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România

Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
Precizez,ca nu ma pricep la programare,dar sunt dispus sa invat.
Doresc un script(nu neaparat mura'n gura,dar daca mi-l face cineva ,raman foarte recunoscator) care sa intre pe un site(travian) si sa dea cateva click-uri la o anumita perioada de timp(partea cu repetarea script-ului la o anumita perioada de timp,nu e dificila).Practic ar trebui sa se logheze,(user,parola) sa intre putin in meniurile jocului,sa bifeze o casuta,si sa apese un buton.In momentul in care apare cineva care se pricepe,voi furniza toate link-urile de legatura,si toate informatiile necesare.
Ma poate ajuta pentru treaba asta?Sau macar sa-mi dea ceva,de citit,de unde as putea intelege cum sa realizez script-ul respectiv.
Mai precizez,ca script-ul respectiv,nu va fi folosit pentru flodarea vre-unui site.vreau sa-l folosesc pentru a ma ajuta in perioadele in care nu sunt la calculator,la intervale de maxim o ora(adica sa fie rulat practic o data pe ora,sau o data la 2-3 ore)
Dupa o noua incercare.refresh every merge totusi pe firefox 11,dar nu face totusi ce vreau eu.da refresh la pagina,si selecteaza ce vreau eu,dar nu selecteaza tot ce trebuie.
Editat ultima oară de nbdmbr (08 Mar 2012 16:17:22)
Nu ai gasit deja facut?
Suplimentele pentru Firefox: Scriptmonkey si Refresh every sunt un inceput bun ![]()
vreau ceva mai.." home made".in felul asta,nu este foarte detectabil.plus ca scriptmonkey nu este atat de configurabil,pe cat vreau eu.nu pot sa-l conving sa mearga DOAR la un anumit interval de timp.de exemplu 120 de minute.
PS.dupa putin google...nu ai vrut sa zici grase monkey?
Refresh every ar trebui sa faca treaba respectiva(din putin google,doar ca merge doar pe firefox 4,eu am 11)
Editat ultima oară de nbdmbr (08 Mar 2012 16:13:18)
Da, scuze, Greasemonkey ![]()
Cat despre ReloadEvery (uite ca si pe asta l-am rebotezat), ai incercat sa fortezi instalarea?
La mine functioneaza pe Firefox 13.0a1
http://imgur.com/zhSSV
Prima data am nevoie sa dau selecteaza toate(o poate face la un interval de timp)
si al 2-lea click am nevoie sa fie start raid.(nu pot sa dau click dreapta sa dau refresh every..)
Deci script-ul asta,pica...
Din cate ma uit pe site-ul respectiv,nu pot rula treaba respectiva,o data la 60 de minute.O pot rula consecutiv de x ori.Asta inseamna o oarecare floodare,a jocului...
Alte idei?
Ai putea, teoretic, sa copiezi adresa si sa o bagi intr-un javascript care ruleaza o functie la intervalul de timp dorit de tine.
Exemplu de java script care "citeste adresa" butonului(in cazul in care butonul nu este input ci un link):
Iti trebuie jQuery.
function clickLink()
{
var legatura = $("a:contains('start raid')")
if(legatura && legatura.lenght)window.location.href = legatura[0].href
setInterval("clickLink()", 60000) // 60000 milisecunde = 60 secunde = 1 minut
}Scriptul asta il mai finisezi un pic si-l bagi in Greasemonkey.
Editat ultima oară de adrianrly (08 Mar 2012 22:01:11)
Explica-mi te rog,ce am de facut cu link-ul de mai sus..
Trebuie sa inveti cum functioneaza Greasemonkey.... si o sa intelegi.
https://www.google.ro/search?aq=f&s … mp;bih=652
Buna. Vreau sa fac un site pentru atestatul la informatica si am nevoie de putin ajutor. Sunt incepatoare in ceea ce priveste html, deci daca se poate sa-mi spune ce trebuie sa fac concret.
Doresc sa am o pagina de contact cu Nume, Adresa de mail etc. Vreau ca atunci cand se trimite e-mailul sa-mi apara un mesaj corespunzator, la fel si daca nu sunt completate toate campurile. Am reusit sa fac campurile care trebuie completate, iar problema este cu butonul Trimite. Am gasit pe net, in niste tutoriale codurile pe care trebuie sa le inserezi. Unul din fisiere este php, iar eu cand apas trimite imi deschide acel fisier php. Unde gresesc?
PHP este un interpretor integrat in serverul web. Fisierele trebuiesc amplasate in directorul www si le deschizi prin http://localhost/
Mail nu o sa poti trimite niciodata de pe calculatorul personal.
Pentru validarea campurilor cauta "jquery field validation".
rox94ana a scris:
Buna. Vreau sa fac un site pentru atestatul la informatica si am nevoie de putin ajutor. Sunt incepatoare in ceea ce priveste html, deci daca se poate sa-mi spune ce trebuie sa fac concret.
Foloseste ceva de genul wordpress sau joomla si rezolvi cu site-ul in jumatate de ora. Daca nu vrei sa folosesti CMS-uri cauta pe net ca sunt o ramada de exemple despre cum se face un formular de contact (atat partea de afisare a form-ului cat si cea de prelucrare a datelor).
Sau posteaza aici codul fisierelor la care ai lucrat pana acum.
rox94ana a scris:
![]()
Doresc sa am o pagina de contact cu Nume, Adresa de mail etc. Vreau ca atunci cand se trimite e-mailul sa-mi apara un mesaj corespunzator, la fel si daca nu sunt completate toate campurile. Am reusit sa fac campurile care trebuie completate, iar problema este cu butonul Trimite. Am gasit pe net, in niste tutoriale codurile pe care trebuie sa le inserezi. Unul din fisiere este php, iar eu cand apas trimite imi deschide acel fisier php. Unde gresesc?
pentru partea de html
<form action="contact.php" method="post">
<table>
<tr>
<td>Subiect</td>
<td><input type="text" name="subiect"></td>
</tr>
<tr>
<td>Email user </td>
<td><input type="text" name="email"></td>
</tr>
<tr>
<td>Mesaj</td>
<td><textarea name="text"></textarea></td>
</tr>
<tr>
<td></td>
<td><input type="submit" name="submit" value="Trimite"></td>
</tr>
</table>
</form>si pentru partea de php e functia mail()
<?php
if(isset($_POST['submit']))
{
$to = "example@Example.com";
$subject = $_POST['subiect'];
$message = $_POST['text'];
$from = $_POST['email'];
$headers = "From:" . $from;
mail($to,$subject,$message,$headers);
}
if(mail($to,$subject,$message,$headers)){
echo "Mail trimis cu succes.";
}
else
{
echo "Mailul nu s-a putut trimite";
}
?>pentru partea cu verificarea campurilor poti face dupa verificarea if(isset($_POST['submit'])) sa verifici tot cu isset daca fiecare camp din forma a fost setata si daca nu sa-ti afiseze un mesaj
Unul din fisiere este php, iar eu cand apas trimite imi deschide acel fisier php.
Asta e clasica... o eroare de neinstalare...
Scripturile html functioneaza si se executa de oriunde (local, CD/DVD, servere) nu are limite daca legaturile sunt corecte...
In schimb scripturile php nu pot fi executate de oriunde... ci de pe un server ce poate rula scripturi php ![]()
Pentru tema de acasa, trebuie doar cele de sus ca si scripturi dar pentru functionalitate iti trebuie un server care poate citi si executa fisierele php ![]()
Se creeaza un formular care la comanda butonului "Trimite" citeste valorile din campuri si le trimite catre PHP-ul care, de fapt executa sarcina de a trimite acel mesaj.
Daca in spatele acelui script nu ai si un server cu php la apasarea butonului "Trimite" orice browser va deschide acel fisier ca un fisier de download sau daca am setat un editor implicit de php ca un document pentru editat....
Dar daca stau sa ma gandesc bine un asemenea script ar putea cenzura si cuvintele din postarile membrilor nu e asa ?
Deci o solutie ar fi sa gasesc cumva o metoda de a inlocui inscrisul cu icon-uri fiindca roboti google nu pot indexa cuvintele cuprinse intro poza .