Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
Am o problemă cu Gaim 2.0 pe Ubuntu. Mai exact, shortcut-ul corespondent literei "k" (disable sau enable pentru logul conversaţiei) mă stresează. De fiecare dată când tastez litera "k" începe să-şi dea fie disable, fie enable. E stresant. Am căutat prin opţiuni, preferinţe, am căutat pe google dar n-am găsit nimic relevant.
Poate ştiţi careva de pe aici ce pot să-i fac.
Am găsit rezolvarea. Pur şi simplu într-o fereastră de conversaţie, selectaţi Options, apoi ţineţi mouse-ul pe opţiunea căreia vreţi să-i schimbaţi shortcut-ul şi apăsaţi Ctrl+orice_alt_simbol.
vezi ca tocmai a fost lansat PIDGIN .... nu mai exista GAIM deoarece s-au ofticat prostii de la AOL ... poti citi mai multe amanunte pe siteul http://www.pidgin.im ...
long live stupid corporations !!!
Am vazut, dar cică sunt tot felul de probleme cu Ubuntu 7.04 şi cum sunt destul de începător mai biner rămân la gaim până apare un .deb sau .rpm bun pentru ubuntu.
Mersi! Merge perfect.
black ice a scris:
Mersi! Merge perfect.
dap..merge impecabil, dar la design era mai simplist si mai fain sub denumirea de GAIM
nu au avut de ales ... daca aia de la AOL au zis ca ei fac legea iti dai seama ca astia nu au avut ce face decat sa o respecte ... in fond si la urma urmei cine e AOL si cine e PIDGIN ...
O singur lucru nu-mi place la Pidgin: nu "reţine" avatarele celorlalţi, le arată doar în fereastra de conversaţie, în timp ce Gaim le afişa tot timpul (mai întunecat atunci când nu erau online).
Ce-am mai observat, file transferul cu ym nu mai merge; (sincer să fiu, nu ştiu dacă în gaim mergea sau nu pt. că nu am mai apucat să încerc).
in gaim mergea sigur transferul cu yahoo messenger ... am incercat eu de atatea ori ... DAR era o smecherie ... numai tu puteai sa trimiti, de primit nu primeai ca nu te recunoastea yahoo messenger ...
ps: si pe mine ma oftica faza cu imaginile ca am niste prieteni mai indecenti si isi pun niste icoane mai xxx ... si cand imi e lumea mai draga ii vad cum ma apeleaza la munca de fata cu sefu' .. e o bucurie