Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
M.a trazit in dimineata aceasta o idee, legata de modalitatea de a atrage mai multi useri pe ubuntu. Am/a-ti putea (spun a.ti pentru ca sunt nou in comunitate si nu tocmai priceput in ale programarii) urca pe site.ul ubuntu romania niste pachete cu starter software si cateva indicatii despre cum se folosesc acelea si cum se seteaza ubuntu (conexiune la internet, placa audio, etc.)
Ce parere aveti?
Dacă ai scris am putea de ce nu ai scris și ați putea (sau invers dacă ai scris a-ți putea de ce nu ai scris și a-m putea)????
Corect este ați putea.
am scris doua variante pentru ca pot sa ajut si eu dar nu am vechimea majoritatii membrilor
N-ai înțeles că nu este corect gramatical a-ți putea.
credeam ca acesta este topicul de sugestii pentru ubuntu nu topicul de gramatica in cazul acesta eu ma retrag de aici o zi buna in continuare
Marfa...ne dam operatori pe calculator,unde limbajul de programare este perfect si-l intelegem dar cand este nevoie sa scriem corect plecam d-aici (la scoala primara)suparat ca o gagica,motivand nimic.
Ideea ta este buna dar expunerea este slaba si sensul este ambiguu.
Editat ultima oară de UBU (14 Aug 2012 20:56:08)
imi cer scuze dar in contexul actual eu nu m.am cerut a fi un doctor docent in gramatica romana sau operator de calculatore am observat sectiunea de sugestii si m.am gadit ca pot sa fac sugestia respectiva imi cer scuze ca am avut o opinie. Plus de asta nimeni nu a dorit sa duca mai departe o discutie pe tema propusa de mine toata lumea vrea gramatica oameni buni cred ca acesta este strict un forum dedicat ubuntu romania nu un forum dedicat gramaticii se dovedeste din nou ca in romania daca ai opinii trebuie sa ti se dea in cam
Ideea ta nu a prins viață deoarece cu ajutorul APTonCD poți să-ți faci distribuția ta cum vrei.
Mai este Remastersys folosit pentru a face copie de siguranță sistemului
dar bibilind la el puțin poți să-ți „parfumezi” versiunea de Ubuntu...
În cazul reinstalării sistemului poți folosi una din cele două soluții
și ți-ai reinstalat sistemul cu toate aplicațiile tale avute înainte.
Ar mai fii și salvare listă de pachete instalate în sistem.
Nu ești singurul cu asemenea idee.
S-a propus și un nume: Daco Linux.
Idei sînt dar nefinalizate !
Editat ultima oară de marcelbanu (14 Aug 2012 23:17:13)
mulumesc pentru raspuns
Și mai este un aspect.
Poate tu agreezi un player video, Totem să zicem, dar eu agreez Xine.
Cum facem să ne împăcăm...
Sistemul vine minimal, aproximativ, urmînd ca utilizatorul
să-și îmbogățească sistemul cum crede de cuviință și ce anume preferă el.
Pai nu cred ca ne.am putea impaca,
dar eu unul de exemplu as fi vrut sa am pe desktop sau undeva prin calculator un fisier txt sau pdf sau orice care sa imi spuna "pentru abonati rds conexiune dsl".
Nu stiu lucruri de acest gen de uz general ceva ce este necesar pentru setarea ubuntu.
Și dacă utilizatorul are conexiune UPC, ROMTELECOM
sau una din sutele de rețele de internet, fiecare cu altă metodă de conexiune ?
Pe Windows este așa ceva ?
În plus, ce e așa de greu să dai un simplu clic pe simbolul de rețele de internet ?
Apoi vezi ce-i pe-acolo și testezi... E chiar așa de greu ?