Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
Am instalat uTorrent 1.6 prin Wine si as vrea sa stiu cum reusiti sa deschideti linkurile cu torente direct in fereastra uTorrent in loc sa le down pe desktop k pana acum si dupa aceea sa le deschid cu uTorrent.
Am incercat sa scriu la down preferences calea uTorrent in cazul unui fidier pt torente dar nici asa nu merge
am si eu o pb legata de emularea utorrent
prima oara mi-a reusit ... insa a trebuit sa reinstalez ubuntu 7.04 si a trebuit sa instalez wine sa emulez ... dupa care am deschis utorrent ... am dat add torrent iar cand imi deschide fereastra prin care sa aleg fisierul torrent care vreau sa il pun in utorrent .... "pauza" ... nu pot sa browsez deloc ... ca sa l gasesc ... iar cand inchid fereastra ... imi da o eroare si utorrent se inchide ... ce pot face? astept rasp ... vreau sa amintesc ca sunt incepator in ubuntu 7.04 - linux ... il folosesc de cateva zile ... si nu vreau sa renunt la el
merci anticipat
Nu aveti probleme de genul acesta cu utorrent sau programele prin wine?
http://forum.ubuntu.ro/viewtopic.php?pid=10546#p10546
Editat ultima oară de kLM (21 May 2007 19:04:54)
Salut.
Si eu am problema lui Cole. Banuiesc ca nu pt. el era link-ul la celalalt thread ca nu am gasit rezolvarea acolo, sau nu am vazut-o eu.
Daca stie careva ce trebuie facut...