Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
In primul rand imi cer scuze, daca nu am postat unde trebuie. Intrebarea mea este de ce mi-a fost sters raspunsul dat de catre mine
aici. In nici un caz, nu continea ceva contar regulilor acestui FORUM.
Daca a fost sters din greseala(sper), sa ma anunte careva si o sa-l reproduc din nou. In cazul in care NU a FOST o EROARE, va rog sa procedati
identic cu toate postarile mele pe acest FORUM.
Multumesc
Nu cumva, ai vrut să editezi și din greșală ai apăsat pe „șterge”!? ... eu sunt pățit.
In cazul in care NU a FOST o EROARE, va rog sa procedati identic cu toate postarile mele pe acest FORUM.
Treaba asta o poți face singur, dar, nu ar fi frrumos.
Editat ultima oară de alex lo (20 Sep 2012 09:47:52)
Nu am editat subiectul postat. Dupa postare, cam la jumate de ora, MESAJUL era acolo.
@guletz2002 Nu-ți mai face sânge rău ... o fi fost vreo eroare, intentionată sau nu, ce mai contează ... au mai fost și alții în situația ta, inclusiv eu ... și m-am resemnat.
De obicei erau mutate mesajele, cele care nu corespundeau unor anumite puncte de vedere, la "Offtopic", da' cine știe acum ce-o fi fost.
Sugestie :
în mod normal ar fi trebuit să fim anunțați prin mesaje private, trimise de către admini, de ștergerea mesajului și motivul deciziei, pt. a nu mai repeta "contravenția"
.
Editat ultima oară de Ăla micu' (20 Sep 2012 13:07:18)
... și toți au fost criticați de sus în jos !
Pai de aia intreb ....! Si nu imi fac sange rau. Doar vreau sa stiu ce sa intamplat. Daca a fost eroare, o sa refac mesajul, daca nu a fost nici o eroare,
ma mut in alta parte sa scriu/raspund! Nu e nici o problema pt. mine. Oamenii mai vin .... dar mai si pleaca, se mai intorc, mai fac altceva, etc!
Părerea mea este să refaci mesajul și o captură de ecran imediat după aceea și mai vedem ce se-ntâmplă.
Editat ultima oară de Ăla micu' (20 Sep 2012 13:13:40)
marcelbanu a scris:
Înseamnă că ai supărat pe cineva de sus...
http://s19.postimage.org/rnwc2y7xb/Crti … _n_jos.jpg
offtopic: foarte tare poza asta... mulțumesc, am râs bine...