Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
Pentru @AlexanduCucu....
În threadul "Probleme bootare" în care conversau BLODAS şi Vladi tu ai dat BAN la amândoi.
Poate BLODAS merita BAN.
Dar nu înţeleg de ce i-ai dat BAN şi lui Vladi.
Te rog explică, sau poate este altceva în spate, şi eu nu înţeleg.
Subscriu, am citit discutiile, vladi nu merita ban pentru sfatul dat, care chiar e un sfat bun. Nu a sarit calul cu nimic.
Eu la fel am citit discutiile si nu mi s-a parut nimic deosebit pentru a fi "banati" amandoi. Colegul @vladi are un limbaj mai acid, dar atat... Poate au fost niste schimburi de replici mai dure si tu le-ai sters repede, dar ce-am citit eu, in opinia mea nu e de ban.
to ban (en) (vb.) = (ro) a interzice
Am interzis accesul lui vladi la forum pentru ca a "hranit un troll"[1].
---
[1] http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_%28Internet%29
@AlexandruCucu.... subţirel argumentul.....
Ai ceva personal cu personal cu Vladi...?????
Editat ultima oară de mico (04 Oct 2012 18:43:56)
Nu am nimic cu Vladi sau cu oricare alt membru al forumului.
Vladi a fost chiar unul dintre cei mai activi administratori ai forumului si a ajutat foarte mult atat prin activitatea sa de moderator, cat si prin cea de simplu utilizator. A mai avut un cont la care a renuntat in caz ca te mira numarul actual de mesaje.
Nu e pentru prima data cand lungeste aiurea o discutie si poate ca nici ultima (cei mai vechi de pe aici cunosc situatia)
Daca observati discutii pe langa subiect sau alte nereguli folositi butonul "Raporteaza", nu mai lungiti discutii inutile!
In cazul asta nu pot fi de-acord cu tine. Puteai inchide subiectul sau sa le atragi atentia. Daca vladi a facut troll, atunci @pcris ce a facut zilele trecute? Vladi chiar nu merita asta.
@mico
Faptul că ești mai nou înscris pe forum nu te-mpiedică să recitești unele mesaje (cele care n-au fost șterse din motive mai mult sau mai putin întemeiate) din mijlocul verii trecute (25.iul.2011) care au culminat cu retragerea de pe forum a unui membru cu contribuții valoroase și vechime destul de mare. Ulterior acesta s-a reînscris și și-a continuat activitatea la același nivel.
Eu nu sunt judecător pt. ca să decid dacă cineva are sau nu dreptate în luarea unei decizii, dar în lumea IT&C este cunoscută practica la care făcea referire @Alexandru.Cucu.
Sunt atâtea subiecte care au fost deschise pe tema comportamentului pe un forum încât ai destul material de studiat și comparat cu propriile-ți norme sociale.
pe mine mă-ntristează si dezamăgește.
Editat ultima oară de Ăla micu' (04 Oct 2012 21:18:01)
Eu unul consider că discuția asta e una de trolling. Scopul ei fiind unul care ....? @vladi o fi luat ban-ul meritat sau nu. @pcris o fi meritat un ban și nu l-o luat. Suntem oameni. Greșim "că estem" oameni.
Vladi are antecedente. E un om bun dar e al naibii de impulsiv.
Îl susțin pe Cracknel în decizia luată.
Spor si numa bine.
OK, ce-a fost de zis s-a zis. Inchideti subiectul sa nu iasa balaurii.
@geralddan, citesti ganduri?
Inchis.