Anunţ

Caută printre mesajele de pe forum înainte de a scrie unul nou!
Formulează corect întrebarea sau problema pe care o ai.
Respectă regulile forumului și Codul de Conduită!

#1 02 Oct 2013 12:41:32

caisah
Membru nou
Locaţie: Cluj Napoca
Înregistrat: 29 Sep 2013
Mesaje: 7
Site web

Upload fișier .po prin Launchpad

Am observat că există și posibilitatea ca template-ul pentru traducerea unui pachet să fie descărcat, completat, iar mai apoi uploadat tot prin Launchpad.

Problema este că eu nu găsesc butonul de upload, și cred că e din cauza faptului că nu fac parte dintr-un anumit grup (“Ubuntu Romanian Quality Assurance” team dacă nu mă înșel). Știe cineva dacă există vreo soluție prin care aș putea lucra direct pe fișiere, pentru că acest mod îmi pare mult mai util/comod? Spre exemplu pot face căteva traduceri asupra cărora să revin ulterior însă fără să le uploadez între timp . Mai pot corecta ce am lucrat când n-am chef de tradus și așa mai departe.

Credeți că ar fi o soluție să lucrez pe un fișier pe care să-l trimit ulterior unei persoane ce are drept de upload , iar aceasta să facă review și apoi să-l încarce prin Launchpad? Ce opțiuni ar mai fi?

Offline

 

#2 03 Oct 2013 03:21:17

marianvasile
Administrator
Locaţie: Bucuresti
Înregistrat: 15 Jan 2008
Mesaje: 4045

Re: Upload fișier .po prin Launchpad

Deocamdată, până ce munca ta va fi validată de membrii Quality Assurance, nu vei putea încărca fișiere în Launchpad. Dacă se vor dovedi valide, într-un timp rezonabil vei putea să le încarci singur. Ne pare rău că suntem puțini și nu dispunem de mai mult timp pentru a revizui toate contribuțiile, însă, uite, îmi poți trimite mie fișierele lucrate offline și dacă vor corespunde, le urc. Eu recomand soluția web, deoarece în acest mod voi valida munca ta, însă dacă urc eu fișierul, nu știu cât din merite-ți vor fi atribuite ție.


Tot ceea ce mâinile tale prind să săvârșească, fă cu hotărâre, pentru că în groapa în care te vei duce nu există nici faptă, nici punere la cale, nici știință și nici înțelepciune. (Ec. 9:10)

Offline

 

#3 03 Oct 2013 10:15:21

caisah
Membru nou
Locaţie: Cluj Napoca
Înregistrat: 29 Sep 2013
Mesaje: 7
Site web

Re: Upload fișier .po prin Launchpad

Am înțeles, mersi. Nu sunt interesat de recunoașterea meritelor, ceea ce e important, este să se facă treabă, zic eu.

Offline

 
Feed

Antet forum

Powered by FluxBB