Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
Salutari tuturor,
sunt un nou utilizator de Ubuntu si am o problema cu tastatura la un joc pe facebook: nu functioneaza in modul full screen, nu pot tasta in chat.
Daca tot am postat as vrea sa intreb daca am procedat ok cu instalarea lui deoarece nu am nici o cunostinta despre Ubuntu si am facut dupa ce am citit pe aici.
Am facut prima partitie: primara, la inceput, 15000mb, format cu ext4 jurnalizare, punct de montare /
A doua: logica, la sfarsit, swap, 2000mb
A treia: primara, la inceput, format ext 4 cu jurnalizare, punct de montare /home, restul hardului.
Mi-am instalat Ubuntu restricted, tv maxe, ubuntu tweak...si altele
Docamdata asa arata desktopul meu
Editat ultima oară de Ăla mic (17 Jun 2014 12:14:09)
Pentru prima problemă deschizi altă discuție în secțiunea corespunzătoare (dacă nu s-a discutat deja despre așa ceva).
Pentru a doua, mi se pare în regulă. În principiu ai partițiile așa: „/”, „/home”, „swap”.
Nici o idee?
Am mai observat ca nu pot iesi din fullscreen daca apas tasta Esc pe unele video online.
Ma gindesc totusi ca este o problema minora totusi , posteaza un link la materialele video care nu raspund la tasta ESC.
[REMOVED] Se mai deschid doua pagini cu reclame!
Asta raspunde la tasta ESC doar cand vrea.
Editat ultima oară de Alexandru.Cucu (06 Oct 2014 19:02:33)
Am sters link-ul. Era catre continut distribuit ilegal si nu incurajam asa ceva aici.
Materialele video sunt redate de catre un player in Adobe Flash. Posibil sa "tastezi" in alta fereastra. Incearca sa dai click in film inainte de a apasa escape.
ok.
Nu a fost cu intentie.
edit: Intradevar daca dau clic pot iesi cu tasta ESC tot timpul.
A mai ramas o singura problema cu jocul
Editat ultima oară de newwen (17 Oct 2014 22:25:20)