Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
Pagini: 1
Salutare națiune! Știe cineva cumva unde se găsesc fișierele/traducerea lui Nemo, administratorul de fișiere din Cinnamon? Vreau să compar ceva, am văzut și niște greșeli de scriere în traducere...
Editat ultima oară de wladypauly (10 Oct 2014 20:07:23)
/usr/share/locale/ro/LC_MESSAGES/nemo-seahorse.mo; nemo-share.mo.
vezi că ai în : /usr/share/locale-langpack/ro/nautilus.mo și altele pentru nautilus. elimină-le de aici și vezi dacă nu cumva sunt folosite și de nemo.
rulează ca root: find / -name nemo eventual filtrează cu nemo.mo
Editat ultima oară de titus (10 Oct 2014 20:44:01)
Mulțumesc de idei, dar eu mă refeream la altceva: unde este tradus Nemo, ceva gen Launchpad sau Transifex. Să pot modifica alea și să fie disponibile în următoarea actualizare...
Sursele sunt aici, dar nu știu mai departe... adică ei spun acolo că traducerile se fac în Launchpad, dar eu n-am găsit așa ceva... deși pe undeva tre' să existe din moment ce e tradus...
Editat ultima oară de wladypauly (10 Oct 2014 22:07:26)
OK, mulțumesc mult.
Edit: am făcut modificările alea, să vedem dacă vor apărea...
Editat ultima oară de wladypauly (11 Oct 2014 11:04:46)
Folosesc de ceva vreme și Mint Mate, noi stăm bine cât de cât la uniformizare și păstrarea liniilor din recomandările Ghidului traducătorului software, în Mint fiecare a scris ce a vrut...Uf, fir-ar să fie de timp liber...nu prea mai e...
Da, e cam praf MATE, dar, na, ce să-i faci, fiecare face cum îl taie capu'...
Și da, timpul ăsta cred că se contractă cumva, dispare pe undeva, oricum nu mai ajunge așa cum ajungea acum 2-3 ani... oare o fi criza vârstei a doua?
Pagini: 1