Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
Buna! Am intampinat o problema ieri cand am ajuns acasa. In momentul in care am vrut sa ma conectez la reteaua wi-fi telefonul vedea routerul wireless, dar nu se putea conecta. Stie cineva ce trebuie sa fac?
Tin sa mentionez ca alte telefone, laptop-ul se conecteaza dar telefonul meu nu.
Presupun ca tel respectiv l-ai mai avut conectat la acel router.....
Da un restart la tel / router.
Daca tot nu merge, incearca sa umbli la criptare (incearca cu ea dezactivata, pune alta....)
Vezi si sa nu ai filtrare pe baza de mac....
Vezi si pe tel sa nu ai vreo aplicatie de securitate ca sa faca figuri dupa vreo actualizare...
Mie cand mi se mai intampla sa nu se conecteze se rezolva cu un restart la router....
A... si cred ca e locul gresit pt topicul asta.. Rugam un moderator sa-l mute la locul lui
Editat ultima oară de shadow9063 (23 Jun 2016 18:26:50)
A mai fost mutat o dată și dublura identică a subiectului a fost ștearsă.
Eu cred că pînă aflăm dacă problema are legătură cu *ubuntu (mobil sau PC) n-ar trebui să deranjeze prea mult discuția asta din "Cafenea".
Am dat restart si la router si la telefon dar degeaba. Acum cand fac hotspot de la laptop pt telefon sunt momente cand se conecteaza 1 minut dar apoi se deconecteaza.
Doar de curiozitate......
De ce faci hotspot laptop - telefon? Daca ambele sunt in aceeasi retea (conectate la acelasi router).... ?
Am zis sa incerc si acest lucru. Acum ,cum am mai spus, sunt momente cand la hotspot se conecteaza si merge cateva minute dar apoi iar se deconecteaza
Eu am avut un HTC care la un moment dat a inceput sa piarda conexiunea wifi la trafic intensiv (stream youtube), si dupa ceva timp (cam 1 luna)... s-a dus de tot. Nu se mai conecteaza la nimic. Acum il folosesc drept media player pt copil.
Nu vreau sa cobesc dar... daca buba software esti sigur ca nu e... sa nu fie hardware.
In alte parti (alte retele) ti se conecteaza? Un reset la factory-defaults la telefon ai incercat ?