Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
Din cite stiu serverele care deservesc CNSAS se blocheaza deseori fara o cauza , cel putin asa declara Directorul acestei
Institututii , din diferite surse se stie ca exista o incarcare maxima in diferite momente fierbinti ale zilei, mai dar astia nu stiu ca se pot stoca datele in calculatoarele client si trimise esalonat pe tot parcursul zilei fara a cauza incarcari in momente de virf?
Aici https://republica.ro/este-reala-aceasta … igurari-de sint gasite imagini se pare din sala de servere ale CNSAS.
E o camera tehnica, nu un data-center.
Adevarul e ca am vazut mult mai rau
Din cate stiu, Novensys (unul dintre implementatori), este in insolventa de vreo doi ani, deci orice ar fi implementat e cu siguranta pe duca.
Dacă au doar ceva servere în o anumită încăpere înseamnă că nu au habar de ce tehnologii sunt folosite la ora actuală.
Micro servicii, docker, kubernetes, automatizare cu juju.
Dacă aveau minimul de automatizare, puteau face serviciul elastic, scalabil pe cloud.
Și ar trebui să reamintesc de https://www.cockroachlabs.com/blog/cock … 100-nodes/ asta, că viitoarea bază de date.
Cel puțin din partea lor progresul e promițător.
Editat ultima oară de Anca_Emanuel (18 Nov 2016 21:30:16)
una din marile probleme sunt de fapt in calculatoarele medicilor . calculatoare depasite moral si vechi. pentru motive necunoscute de mine medicii NU investesc in achizitia unui PC cu o configuratie decenta .....pentru ca s-a dus vestea ca siui este prost si da erori , lucru care este adevarat, insa doar in 10 -30 % din cazuri . restul problemelor sunt chiar din pc-urile medicilor .
Fratele meu care este medic a cheltuit 8.000 lei pe un pc , si de atuncia probleme lui cu siui au fost reduse la minim . binenteles ca isi face backup la fiecare sfarsit de zi , pentru ca nici siui si nici windows nu sunt de incredere
SIUI este oricum o vrajeala a statului, unde s-a urmarit cheltuirea de bani , nu neaparat performanta ....