Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
Pagini: 1
Subiect închis
Buna seara, am o problema de cand mi-am instalat windows10 pe ssd. Am separat ubuntu pe celalalt hdd. Inainte am avut windows 7 fara nici un fel de problema de sunet, dar de cand am instalat windows10 cand ma loghez pe ubuntu raman fara sunet pe windows si trebuie sa dau restart la pc sa isi revina. De la ce ar putea fi? Totul pare normal in setari atunci cand nu merge. Multumesc!
Salut! Nu înțeleg. Ai dualboot și ai active simultan Windows și Ubuntu? Ceva nu se leagă. Ori e deschis termopanul ori Ubuntu din câte stiu eu. Mai explică o dată când apare problema cu un pic mai multe detalii.
Salut, ma gandeam eu ca nu am explicat cum trebuie ... deci, am un ssd cu windows 10 si un hdd cu ubuntu. Hdd cu ubuntu este principalul hdd de pe care se booteaza. In momentul cand apare grub-ul selectez de pe ce doresc sa se booteze. Daca selectez ubuntu, urmatoarea data cand selectez win10 nu merge sunetul, nu se aude nimic si trebuie sa dau restart la calculator sa isi revina. Daca spre exemplu urmatorele 10 boot-uri le fac doar pentru windows 10 nu am nici o problema. Daca a 11-a oara selectez ubuntu si dupa vreau sa schimb pe win10 nu am sunet si iar trebuie sa dau rr la calculator, deci practic dupa fiecare utilizare a ubuntu raman fara sunet pe win10.
Tu ai o problema cu Windows-ul. Cel mai probabil un bug in driverul de sunet care nu initializeaza corect dispozitivul.
Subiect inchis.
Subiect închis
Pagini: 1