Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România

Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
Mai e loc si pentru mine in BLUG? ![]()
întotdeauna
Cracknel, bine ai venit in BLUG. Oameni buni, o intalnire BLUG in weekend, sa zicem duminca pe la 16.00 la Izvor la Springtime, suna bine?
All in favor say I (ai).
I.
p.s.: sau propuneti fiecare un interval orar cand ati fi disponibili si discutam.
Adevarul e ca stau in Snagov deci imi e cam peste mana sa ajung acolo.
Ar mai fi Springtime de la Universitate, pe Strada Academiei.
Editat ultima oară de Cracknel (11 Sep 2008 13:53:49)
Da, dar e mai aglomerat in weekend, la Spring'u' de la Izvor e pustiu la ora aia.
@danny_b85: sâmbătă lucrez, duminică aș fi liber dacă nu mă trimit ăștia de la serviciu pe undeva prin țară. îmi doresc mult să vin, dacă sunt în oraș nu voi lipsi.
Si tu ai un job din'asta de 24 de ore pe zi? I know the feeling, d-aia mi-am dat demisia de la locul curent de munca, HA.
L.E.: azi!
Editat ultima oară de danny_b85 (11 Sep 2008 17:55:15)
@danny_b85: aproximativ, I`m in the army now. Îți admir curajul, eu mai stau ![]()
Lucrezi pentru za army? De buna voie sau? Sa te intreb de AMR?
Deci, cine poate ajunge la intalnirea membrilor BLUG, Duminica, 14.09.2008 la ora 16:00 la Springtime la Izvor. Avem 3 membri care vin pana acum, miaumiau daca ai timp sa treci si nu apar alte neplaceri am fi 4.
sper să nu am iar ghinion
apropo, APV ![]()
Editat ultima oară de miaumiau (12 Sep 2008 14:44:32)
Nu pot sa ajung, e problema cu transportul. Nu am masina personala si e greu la intoarcere, s-ar putea sa raman blocat prin Bucuresti.
salut, interesanta initiativa, as dori sa intru si eu in grup daca mai sant locuri ![]()
aș vrea și eu un release party...chiar dacă tare mi-e teamă că voi ajunge ca de fiecare dată, adică deloc.
@clptl
Bine ai venit in BLUG, intotdeauna este loc pentru membrii noi.
@miaumiau
un release party pentru 8.10, da, suna interesant, Rosedu au avut deja unul, dar ei au si locatie, e avantajos sa fii student in Poli ![]()
Eu unul am avut multe de facut in ultima vreme pentru ca am schimbat locul de munca, (new place, new ppl, new problems
) am terminat un curs, am inceput altul, invat pentru un al treilea si am sa incep inca unul saptamana viitoare, deci nu am mai apucat sa mai intru asa des. Anyway, in weekend-ul asta am ceva timp liber, deci asadar si prin urmare propun o noua intalnire a membrilor BLUG duminica 19.10.2008 la ora 12:00 la (sper) binecunoscutul loc, Springtime-ul din Izvor.
Stiu ca ajunsul este o problema pentru multi iar sincronizarea si mai si dar sper ca vor veni mai multe persoane de data asta. O sa anunt toata lumea pe mail, dar eu ajung in SPAM de obicei, deci cautati si prin SPAM mail-ul de la mine.
Anunta-ti pe forum daca puteti veni.
Dan.
Editat ultima oară de danny_b85 (16 Oct 2008 13:14:07)
duminică sunt liber, așadar voi veni. una tare: la precedenta întâlnire am scăpat de la muncă pe la 17.00, foarte fericit că voi putea veni și eu, chiar dacă mai târziu, și am căutat „binecunoscutul loc” de m-a luat dracu`, am ajuns pe la Universitate. spune-ne și nouă, ăstora mai neumblați, unde e!
Cel mai simplu este daca vii cu metroul, atunci cobori la statia Izvor, iesi pe oricare din cele 2 iesiri si urmezi cursul Dambovitei in directia in care se curbeaza (din punctul ala isi curbeaza cursul intr-o singura directie), adica spre Unirii. Daca te asezi cu spatele la statia de metrou, parcul Izvor si Palatul Parlamentului, atunci ai Dambovita in fata si curbura se face in dreapta. In directia aia o iei. Traversezi si mai mergi 100-150 de metri, apare inca o straduta mica pe care trebuie sa o traversezi si pe dreapta, se vede mare Springtime. Daca vii de la Eroilor cu 123, 124, te lasa in aceeasi statie ca si metroul, urmezi acelasi principiu. Daca vii cu 385, asta te lasa mai aproape de Springtime, adica exact din locul din care mai ai acei 100-150 de metri de parcurs.
Oricum, pentru orice eventualitate, eu trec si pe la metrou sa vad daca asteapta cineva si pe acolo, asa am facut de fiecare data, deci daca vad pe cineva tinand o pancarta cu "Linux User" deasupra capului atunci o sa stiu dupa cine sa ma uit
.
Am facut si print-screen-uri pentru locatie.
Locatia originala:
Cum trebuie sa ajungeti la Spring:
Si locatia pe o harta interactiva ca sa o puteti misca de colo colo.
Springtime Izvor
daca e vorba de release "party" incerc eu sa vorbesc la universitatea bucuresti, facultatea de matematica si informatica.
poate ne facem de un amfiteatru.
Din pacate nici de data asta nu pot veni...:-(...duminica viitoare pe 26 as fi fost liber...dar acum pe 19 nu pot..
Eu pot veni
acum pe 19 ![]()
aaa ... dani vezi ca eu imi iau pancarta
) sau cel putin o foaie pe care scriu linux user=)) sa ma vezi mai bine=))
Salut, voi încerca să ajung și eu! Știți cumva dacă am unde să îmi leg bicicleta? Credeți ca ar fi o problemă daca vin cu ea?
bai fratilor la spring ajungeti de la statia universitate, spre cismigiu, prima la stanga si voila!..nici unu nu prea umblaa pe acolo vad
)
s-ar putea sa vin si eu ...desi nu prea vad hazul, avand in vedere ca la serviciu tot de calc. vorbim/iti/esc.
Editat ultima oară de octavian (17 Oct 2008 14:27:02)
dacă e cineva pe traseul Matei Ambrosie - Dristor - Unirii, mai am trei locuri în Matiz
plecare la 11.40 din parcarea de lângă poșta Matei Ambrosie
Editat ultima oară de miaumiau (16 Oct 2008 22:31:01)
daca e vorba de release "party" incerc eu sa vorbesc la universitatea bucuresti, facultatea de matematica si informatica.
poate ne facem de un amfiteatru.
Ar fi o idee sa facem un release party, dar momentan nu e versiunea finala de Ubuntu si as prefera pana apare aceea si apoi un release party.
Știți cumva dacă am unde să îmi leg bicicleta? Credeți ca ar fi o problemă daca vin cu ea?
In principiu daca e cald afara o sa stam afara, au mese si acolo si n-ar fi o problema, gasim noi in stalp de care sa o legam, tu doar sa aduci un antifurt.
bai fratilor la spring ajungeti de la statia universitate, spre cismigiu, prima la dreapta si voila!
De la Universitate spre Cismigiu e un Springtime, dar e prima la stanga cum te duci spre Cismigiu
iar noi ne intalnim la Springtime-ul de la Izvor.
s-ar putea sa vin si eu ...desi nu prea vad hazul, avand in vedere ca la serviciu tot de calc. vorbim
Oh, c'mon, la serviciu nu e haz pentru ca vorbesti cu aceleasi persoane over and over again, aici ai sansa de a discuta cu persoane noi, idei noi, cine stie, poate chiar iesi cu ceva cunostinte suplimentare din asta.