Anunţ

Caută printre mesajele de pe forum înainte de a scrie unul nou!
Formulează corect întrebarea sau problema pe care o ai.
Respectă regulile forumului și Codul de Conduită!
  • Index
  •  » Sugestii
  •  » Sa respectam spiritul Comunitatii Ubuntu-Romania

#1 22 May 2006 14:10:56

sandu
Membru
Înregistrat: 14 Feb 2006
Mesaje: 811

Sa respectam spiritul Comunitatii Ubuntu-Romania

Propunerea mea, pentru indiferent cine dintre membrii comunitatii, se gaseste chiar in titlu. Nu cred sa fie posibil sa se gaseasca cineva care sa dea vre-o interpretare rautacioasa, de speculatie, acestei dorinte. Nu vreau sa fac vre-o trimitere la cineva anume dar, am considerat ca este bine sa intretinem spiritul acestei comunitati(asa cum poate fiecare) si sa respectam pe cei care s-au sacrificat si se sacrifica in continuare pentru a dezvolta aceasta comunitate. Acest post este consecinta unei aparitii la forumul "Multimedia si Grafica" ce s-a simtit jignita de faptul ca in mod prietenesc i s-a atras atentia ca documentele in limba romana se scriu in limba romana, deci cu diacritice(fara nici o relevanta in raport cu esenta problemei ridicate in postul "Open Office spell check in Romana").
    Este offtopic, dar trebuie sa fie clarificat un fapt,  asa cum este vazut de mine si fara pretentia de a mi se da dreptate. In raspunsurile la postul la care se face referire, nimeni nu s-a luat de NIMENI, pentru simplu motiv ca rostul acestui forum este foarte bine definit inca de la inceputurile lui. Trebuie sa avem rabdare si sa luam la cunostinta macar Codul de Conduita si Regulamentul forumului, iar daca am acceptat sa fim membri ai acestui forum inseamna ca am acceptat tacit si responsabil toate regulile si normele prevazute in acestea. Daca nu,  NU accesam acest site.
     Eu imi doresc din-totdeauna sa NU se supere nimeni si mai ales cei care participa activ si voluntar, care de foarte multe ori sunt in mod evident tracasati de intrebarile noastre de novici(ma refer numai la mine si la cine se simte pe aceasta pozitie), care repeta de fiecare data raspunsuri care ar putea fi gasite usor de catre noi printr-o mica documentare. Trebuie sa facem diferenta clara intre regulile de redactare ale unui document si redactarea unui post pe acest forum. Trebuie sa facem tot ce ne este in putinta sa facem din Ubuntu-Romania(fiecare dupa posibilitatile si dorintele noastre) o comunitate ce impune respectul tuturor celorlalte comunitati, ce apar si apoi dispar.
Daca indiferent cine se simte lezat sau ofensat de aceasta interventie, rog sa fiu avertizat si eu imediat voi sterge acest post, in mod neconditional si fara a solicita explicatii. Multumesc pentru intelegere.
sandu

Offline

 
Feed
  • Index
  •  » Sugestii
  •  » Sa respectam spiritul Comunitatii Ubuntu-Romania

Antet forum

Powered by FluxBB