Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
Am si eu un Ubuntu 9.10 pe aici,ca n-am inca mai mult de un PC acasa,iar pe altii inca n-am reusit sa-i convertesc.Jaful socra-mei nu cred ca ar duce nici macar un Xubuntu;poate noul Lubuntu.Pacat ca Fluxbuntu n-a mai continuat proiectul,cred ca ar fi fost mai bun decat Crunchbanglinux(cu Openbox).
L-am incercat si eu dar nu-mi place deloc Openbox wm,desi se aseamana putin cu Fluxbox si se trag amandoua din big daddy Blackbox,prima interfata grafica a Unix-ului parca.
Hai ca am luat-o prin balarii off topic.
Laptopul in dual boot (Ubuntu 9.10)..........+1=85!
Editat ultima oară de gepeto (03 Nov 2009 23:24:52)
mai punem 1 xubuntu desktop si 1 dual boot
1 pe laptop ( ubuntu 9.10)
1 pe desktop ( ubuntu 9.10)
=89
1 eu 2 cunoscuti.... 3 + 89 = 92
unu acasa pe 64 de biti ( dualboot cu windows ca aia mica vrea sa se joace pe nu stiu ce sims-uri), un server pe 32 la munca + unul la tipul de la care m-am molipsit..95?
pe calea ferata din Romania e posibil:)
Daca vine Nasu1 si ne cere "licenta " ii spunem ca s-a suit in trenul gresit
dar poate incerca Si el ca e free
Multi cand ma aud ca am Linux ubuntu pe calculator instalat intreaba "Poti sa intrii la altii in PC-uri " ?
Nu stiu cati ati auzit intrebarea asta
eu le zic bai e instalat ca e free dar ei Batman Batman.
am dat -o in S.F. Scz.
[offtopic]
foarte tare xanthux )
Si eu am patit sa imi speriu colegii in conditii asemanatoare.
[/offtopic]
Offtopic
Eu am patit una si mai tare....
A venit Politia peste mine cand stateam in caminul de studenti pentru ca un coleg.... s-a dus la Politie si m-a reclamat ca pe simplul motiv ca aveam linux am intrat in calculatorul lui si i-am "furat" date personale
Asta nu cred ca a mai patit-o nimeni !!!!
A venit Politia.... s-au uitat prin calc...(si-au prins cozoroacele) si au inchis plangerea pe motiv ca reclamantul pana la urma a renuntat la acuzatii deoarece dupa ce au "navigat" pe la mine prin calc .... au ajuns la concluzia ca nu am facut asa ceva
Sper ca acel "coleg" nu s-a angajat la vreo institutie publica.
Si de la mine 2
Unul acasa si unul la munca.Super tare ubuntu.
97
Kiwilinux se ia în considerare? Kiwilinux 8.04
Dacă da 97+1=98
Dacă nu, scuze
Editat ultima oară de kundi (05 Nov 2009 21:58:34)
98 + 1 la mine in notebook (ubuntu 9.10 / 64) + 1 la fetita mea (ubuntu 9.10 / 32) = 100 !!!
personal folosesc ubuntu 9.10 si am instalat aprox 200 de sisteme cu ubuntu 9.04 anul asta(nu stiu daca sa se puna la numaratoare ca nu sunt sigur ca toti l-au pastrat)
@Krompaczki: hai să socotim o rată de 3% (cam asta e din păcate). așadar avem 101 sigure + 6 = 106
1 la mine si 1 la cumnatul meu = 108
+1 azi 110?
De asemenea si la mine +1 astazi =111
Eu utilizez Ubuntu din Mai 2007 , am inceput cu versiunea 6.06 si acum rulez versiunea 9.10 pe calculatorul de acasa
Deci 111+1 = 112
De asemenea, putem considera ca numarul utilizatorilor de Ubuntu este cel putin egal cu 90% din membri inscrisi pe acest forum.
Dar ar trebui luati in considerare si cei care utilizeaza sistemul Debian, deoarece fara acest sistem , sistemul de operare Ubuntu, Kubuntu ..etc , nu ar fi existat.