Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
pe win era yahoo.pops! pt pop3, pt a functiona thunderbird sau outlook cu contul de la yahoo..... pe evolution:
ori trebuie ceva asemanator
ori nu stiu eu sa configurez..
astept sugestii..
multumesc
Este la fel.
Edit >> Preferences >> Mail Accounts >> Add >> Forward >>
1. Numele si adresa de email.
>> Forward
2. Server Type: POP
3. Server: pop.mail.yahoo.co.uk (sau ce ai tu acolo)
>> Forward
4. La Send Mail: pui SMTP-ul de la furnizorul tau . (smtp.rdslink.ro) in cazul meu.
Ai si optiunea de a bifa sa lase mesaj pe Server.
Sper ca mi-am amintit bine pasii, oricum este ceva asemanator.
ufff...... imi zice ca parola nu e corecta desi am incercat pe direct si merge
Accesul POP catre conturile de mail gratuite de la yahoo a fost inchis pe data de 24 aprilie 2002. Cei care au conturi platite nu au probleme de genul asta.
yahoo.pops! sau ce spuneai tu emuleaza un fel de server pop. Si exista varianta si pentru linux : http://www.ypopsemail.com/ . Nu pot sa te ajut cu instalarea fiindca nu am incercat vreodata... Nu folosesc yahoo mail asa ca nu m-a interesat
Eu folosesc un cont de pe yahoo.co.uk, am acces POP gratuit de multi ani.
Din cate stiu si acum daca iti faci cont pe yahoo.co.uk ai acces gratuit POP.
Si eu foloseam pe win yahoopops pentru conturile de la yahoo si de la hotmail. Tot asta folosesc si pe linux. Si merge la fel de bine.
Atunci ce-ai zice sa-i si explici omului cum se instaleaza/configureaza ? La urma urmelor cam asta era ideea topicului ...
Salut Thunderm.
Ai dreptate. Problema e ca, de fapt, m-am inselat. Nu era vorba de yahoopops si de FreePops. Care se poate lua de aici: http://www.freepops.org/en/ Si ramane valabil ce am spus, adica merge si pentru conturile de yahoo si pentru cele de la hotmail. Si pentru multe altele, dar pe care nu am avut ocazia sa le folosesc.
Setarile mele pentru un cont de yahoo sunt (pe tab-ul Receiving mail):
Server type: POP
Server: 127.0.0.1:2000
Username: username@yahoo.com
Use Secure Connection: No encryption
Authentication type: Password (oricum nu merge altceva daca incerci cu Check for Supported Type)
Daca nu am fost suficient de clar spune-mi.
Gabone