Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
Building 2.6.36 amd64 Ubuntu Lucid.
V3n3rix cand postezi linkurile catre pachete detaliaza un pic, daca ai timp, cum au fost compilate kenelurile,adica cpu scaling,bfs etc. Multumesc
Lucid 64 bits :
http://dl.dropbox.com/u/6539285/Debian/ … _amd64.deb
http://dl.dropbox.com/u/6539285/Debian/ … _amd64.deb
Kernel vanilla+bfs scheduler. Cpu scalling activat.
Nu descarcati inca, deoarece inca dropbox nu a terminat de facut sync. Peste 5-10 minute se pot descarca.
L.E.: Se pot descarca. :-)
Editat ultima oară de V3n3RiX (12 Nov 2010 18:17:57)
Mda, Lucid vadca e problematic. Nu inteleg de ce. E compilat identic ca si pe maverick. La fel a fost si cu versiunea pe 32 bits. Incearca un :
sudo update-grub
Poate a generat grub.cfg aiurea.
Am incercat imediat dupa ce l-am instalat. Am incercat in recovery mode si zice ceva de no file system could mount root (poza 2).
V3n3RiX, ai încercat să realizezi aceste pachete folosind PPA? Cu PPA pachetele se vor compila mult mai generic și ai opțiunea de realizarea a lor pentru mai multe versiuni de Ubuntu și mai multe arhitecturi.
Spor,
Am avut tentative diferite de a seta PPA-uri. Inainte sa urc sursele in PPA realizam compilarea in chroot-uri izolate ca sa fiu sigur ca nu am gresit ceva. Erau insa situatii in care compilarea esua din diverse motive in ferma de build a launchpad. Era pur si simplu aleator, indiferent de arhitectura. De aceea am renuntat la ideea de a mai folosi PPA-uri.
Salut,
Am incercat ambele variante de kernel 2.6.36 cat si 2.6.37 insa in ambele variante placa wireless nu era recunoascuta si primeam eroare cand incercam sa instalez driverul ei. Este vorba de placa wireless broadcom.
kernelul 2.6.36 compilat de pe forum imi producea kernel panic in Ubuntu 10.04.
Voi aveti ceva solutii?
Se poate inchide acest topic, deoarece am inceput migrarea pachetelor catre PPA.