Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
Buna ziua ,as dori sa propun infiintarea aici pe acest forum si a unui post pentru utilizatorii LINUX MINT pentru ca aici este o animatie mai mare ,utilizatori mai multi.O sa spuneti ca deja exista asa ceva ,da exista dar sunt putini utilizatori si doar cativa administratori care fac tot ce le sta in putinta sa-i multumeasca pe toti ( mai ales Ăla micu' caruia as dori sa-i multumesc pentru tot ceea ce face atat pentru utilizatorii de mint cat si pentru cei ce au ubuntu) .VA multumesc si nu va fie cu suparare este doar o propunere.
Subiect mutat de la "Medii grafice, ....."
.
Eu cred ca nu isi are rostul un astfel de topic, dar e doar parerea mea.
Cu siguranta nu-si are rostul.
Linux Mint are propriul forum romanesc, in plus, problemele comune cu Ubuntu se pot discuta si in categoriile potrivite de aici.
Ok ,ok a fost doar o sugestie , si vad ca nu s-a cazut de acord cu ea atunci renuntam .Multumesc pentru pareri .
^^ Din păcate nu-şi mai are...
Și mai este unul la care încă se lucrează.
.
Cu scuzele de rigoare, chiar nu ştiam... mulţumesc pentru redirecţionare. În condiţiile astea, nu pot decât să fiu de acord cu majoritatea (vox administratorum vox dei, nu-i aşa?)