Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
Pagini: 1
Buna tuturor!
Exista vreo "banchiza" prin partile Bihorului? Mi-ar face o deosebita placere si onoare sa ma alatur, daca se poate...
si eu ma alatur grupului Bihor
Eu stau langa Oradea dar nu stiu daca este un grup de linuxisti sau daca sunt care ar utiliza linux dar daca ar fi m-as bucura
da manius sunt de acord cu tine si e bine venita propunerea ta,ti-am trimis un e-mail si sper sa tinem legatura
Editat ultima oară de johny (26 Nov 2011 17:19:39)
Eu sunt din Bihor,nu din Oradea dar cred ca exista multi utilizatori linux in general Ubuntu,cu intalnitul nu stiu daca merita cel putin acum cand lumea este globalizata
Da dar macar am putea tine legatura pe skype sau sa vorbim prin messenger{pigdin}
Si eu sunt de langa Marghita dar sunt cam plecat.Am fost plecat 2 ani la Arad si maine plec la Sebes pentru inca 2 ani
Asa este.Viata ca-n Bihor nu gasesti nici unde,de Bihor poti fugi da nu te poti ascune...cum zicea Ciuraru
M-ar bucura foarte mult sa se infiinteze un grup de linux-isti in oradea , deci haideti sa stabilim unde si cand sa ne vedem .
Si pe mine ma interesa grupul linux din Oradea.
ckattila.
Salutare tuturor!
Imi cer scuze daca, desi am venit cu initiativa acestui topic, n-am mai trecut pe aici de ceva timp...o s-o pun pe seama unor probleme personale. Mannius, multumesc mult pentru mesaj, multumesc ca ai preluat initiativa sa ne organizam!
De acum, sunt cu un ochi pe topic...asadar, haideti sa ne intrunim la o cafea, undeva, in viitorul apropiat! Propuneri, variante?
si eu tot din Oradea
E ok pe chatul Ubuntu.ro,mai ramne sa stabilim ziua si ora
e bine Duminica pentru mine
Eu din pacate voi fi la munca...insa poate cineva isi va aminti si va salva un log al discutiei, sa mi-l trimita si mie pe mail...mi-as fi dorit sa pot participa si eu, desigur, dar...pe data viitoare, sper sa reusesc.
De acord cu numele grupului, daca si ceilalti sunt de acord...asa va ramane!
mannius eu voi fi acolo,si acum sunt pe irc daca vrei hai si tu sa schimbam cateva vorbe
Pagini: 1