Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România

Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
Recent pe ”Încearcă!„ a fost prezentată o aplicație distractivă (http://incearca.softwareliber.ro/2008/0 … -varstele/): Teeworlds.
Grupul pentru software liber, are membri admiratori ai acestui joculeț, de aceea am propus să existe un server cu statistici și top-uri, creat special pentru fanii acestui joc din România (la fel invităm să ni se alăture și utilizatorii din Ungaria, Moldova, Bulgari, normal =]).
* Numele server-ului: ”Software Liber România Teeworlds Server„
* Adresa server-ului: teewar.softwareliber.ro:8030
* Pagina statisticilor: http://teewar.softwareliber.ro/
Vă invităm cu toții la o partidă de ”tee„! (Orice lug e invitatul nostru la o astfel de partidă).
e destu de ok jocul si e jucat
e cam vechi articolul dar vroiam să întreb dacă mai merge sau nu pentru că am încercat acum și răspunsul e nu doar că mă gândeam că poate e un downtime
Nu se mai ocupa nimeni de proiectul asta? ![]()
De cativa ani
)
daca vrea cineva sa joace, am creat 3 servere dm, tdm si ctf care o sa fie deschise toata ziua
nknteeworlds.no-ip.org:8303 (dm)
nknteeworlds.no-ip.org:8304 (ctf)
nknteeworlds.no-ip.org:8305 (tdm)
pot pune si parole daca nu vreti sa intre toata lumea
jocul il descarcati de aici sau x86 x86_64
Editat ultima oară de nkn (11 Aug 2011 00:11:26)
De ce nu ai și arma cu laser pe harta ta?
difera pe ce harta este, unele au sabia de samurai, altele nici una. harta se schimba la fiecare runda. am adaugat call vote pentru a schimba harta, timelimit, scorelimit si pentru a da restart la runda, apasati esc si mergeti la call vote, selectati ce vreti si dati click pe call vote. astept sugestii daca vreti ceva sa fie setat diferit si o sa incerc pe cat posibil sa le indeplinesc
LE: cei care vreti sa dati minimize la joc, ori folositi asta ori deschideti consola cu F1 si scrieti minimize
Editat ultima oară de nkn (11 Aug 2011 09:59:12)
Salut, as putea eu sa ma ocup de acest proiect deoarece stiu sa fac sv de teeworlds, ma joc cam pe fiecare zi si linux este un sistem de operare super pentru unele jocuri:D
Este un joc reusit , in fiecare seara il joc cate o ora ![]()