Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
Salut! Am 1.70 GB RAM si 2.71GHz. Ce sistem de operare linux (ultima distributie) mi-ar merge cel mai bine?
Editat ultima oară de Luis_Devil (20 Jan 2012 23:50:48)
@Goth:
imi merge cam greu 11.10
10.04 sau 11.04 ca se misca mai bine ca 11.10avand kernel sub 3.0
Kubuntu 11.10 mi-ar merge bine?
mai încearcă şi zorin os.
Lubuntu este cel mai rapid linux din familia ubuntu
**Prezentare video Lubuntu**
Eu iti recomand Xubuntu. Este frumos si are cam toate functionalitatile unui desktop traditional. La configuratia ta ar trebui sa mearga bine.
Linux Mint, OpenSUSE, PC Linux OS, Fedora, dacă vrei să mai încerci și altceva. Eu personal am Mac OSX, Ubuntu, Debian Testing și Windows XP.
^ Întrebarea era : Ce linux?
E ca și cum te-ar întreba cineva ce fructe îi recomanzi pentru un aport sporit de vitamina C tu i-ai răspunde : Ciorba de burtă.
Luis_Devil
Ar trebui sa iti mearga bine orice distributie linux. Nu e nici una care sa nu se descurce cu 2.7 Ghz si 1.7 giga de ram
Un administrator poate inchide acest subiect inutil? Oricum a primit raspunsuri mai sus
gir861 a scris:
Linux Mint, OpenSUSE, PC Linux OS, Fedora, dacă vrei să mai încerci și altceva. Eu personal am Mac OSX, Ubuntu, Debian Testing și Windows XP.
De ce bagi omul intr-o asa ceata densa ?a explicat destul de bine ce poate sistemul lui,tu recomanzi ce ai tu...primul fiind Mac OSX sistem care nu multi de pe acest forum si-l permit, nu sunt sigur ca al tau e original sau piratat, ai masinaria care-ti permite sa rulezi asa ceva ? daca da nu mai intrai pe forumul asta ci pe forumul dedicat MAC OS !