Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România

Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
salut ,la vizionarea filmelor in vlc monitorul intra in stand by,problema nu o am cu alt player,am verificat codecurile ,si totul este in ordine,am curatat vlc din sitem si l-am instalat din nou, dar problema persista. care ar fi solutia pt a rezolava pb. multumesc
Și are legătură cu KDE? Sper că da, altfel mut subiectul.
Vezi ce zice nenea ăsta aici.
pai eu cred ca are findca rulez Kubuntu 11.10 si iar versiunea KDE este 4.8, si da am vazut ce zice nene acela dar acelas rezultat
Hm...
În VLC e bifată opțiunea " Inhibit the power management daemon during playback" ?
era bifata ,am debifat, acelasi rezultat
În Power Settings? N-ai încercat cu debifarea lui Dim Display și Screen Energy Saving ?
acum am urmat sfatul tau si sa sa vad cum merge.multam am sa revin
Vezi în setările Vlc: Tools- Preferences- la ”Show settings” (stânga jos) bifezi ”All” în loc de ”Simple”- Video- bifează ”Disable screensaver”- Save.
http://i.imgur.com/0ayAA.png
Editat ultima oară de shogun1 (01 Feb 2012 19:32:36)
shogun1 a scris:
Vezi în setările Vlc: Tools- Preferences- la ”Show settings” (stânga jos) bifezi ”All” în loc de ”Simple”- Video- bifează ”Disable screensaver”- Save.
http://i.imgur.com/0ayAA.png
din pacate ambele solutii nu merg.exact la 15 minute de rulare a vlc monitorul intra in stand by,nu am aceasta pb cu kmplayer.multumesc pt ajutor
Unele monitoare pur si simplu au o minte proprie si intra in modul de economisire a energiei chiar daca nu au nici o comanda de genul de la sistemul de operare. Partea buna este ca uneori merge sa le pacalesti selectand din sistem un timp ridicol de mare pana cand sa se activeze economisirea energiei.
Nu este e chestiune ce tine strict de ubuntu/kubuntu/linux/windows/etc. Genul asta de monitoare fac asa oriunde.
Riddick a scris:
Poți să ne spui ce sistem ai? Așa...măcar pentru statistică.
da cu placere, intel(r) celeron(r) e3400 dual core 2.60 ghz 4 giga de ram
@ iTheMaster :
Eu am întrebat deoarece eu am două laptopuri cu configurări diferite, și pe niciuna nu se stinge monitorul nici măcar pe baterie. Și folosesc exclusiv VLC și Kubuntu 11.10
Eu sunt curios despre ce sistem e vorba în cazul lui.