Anunţ

Caută printre mesajele de pe forum înainte de a scrie unul nou!
Formulează corect întrebarea sau problema pe care o ai.
Respectă regulile forumului și Codul de Conduită!
  • Index
  •  » KDE
  •  » deschidere link thunderbird rezolvat

#1 24 Oct 2011 15:40:10

corneldepecher
Membru
Înregistrat: 14 Jul 2011

deschidere link thunderbird rezolvat

salut folosesc ca si client de mail mozila thunderbird pb este ca pot primi mail-uri pot trimite dar daca intr-un mail am un link nu-l pot deschide mai bine zis thynderbird nu-l deschide.de exemplu daca ma abonez la un  subiect pe forum primesc un mail cu linkul respectiv dar nu pot sa accesez linkul. folosesc kubuntu 11.10

Editat ultima oară de corneldepecher (24 Oct 2011 23:18:21)

Intel® Core™2 Duo CPU T5870 @ 2.00GHz × 2

#2 24 Oct 2011 16:31:52

marianvasile
Administrator
Locaţie: Bucuresti
Înregistrat: 15 Jan 2008

Re: deschidere link thunderbird rezolvat

Tot ceea ce mâinile tale prind să săvârșească, fă cu hotărâre, pentru că în groapa în care te vei duce nu există nici faptă, nici punere la cale, nici știință și nici înțelepciune. (Ec. 9:10)

#3 24 Oct 2011 19:17:42

arko
Membru
Înregistrat: 10 Nov 2010

Sau instaleaza extensia ThunderBrowse si deschizi linkul direct in Thunderbird

Mințile ilustre discută idei, inteligențele medii discută evenimente, iar mințile reduse îi discută pe alții.

#4 24 Oct 2011 23:18:01

corneldepecher
Membru

arko a scris:

da  a mers cu extensia data de tine.multumesc

#5 24 Oct 2011 23:21:43

Sonea.Iulian
Membru
Înregistrat: 06 May 2011

instaleaza punerea de semne de punctuatie pe undeva,ca am inteles dupa a 3-a oara ce ai scris

#6 31 Jan 2012 22:04:47

batranae
Membru
Locaţie: arad
Înregistrat: 12 Apr 2009

arko a scris:

Stii cum pot sa fac thunderbird 9 sa deschida linukurile in browser firefox 9 (kubuntu11.10) thunderbrowse imi deschide doar in tab jos in zona de vizualizare e-mail, atasament, etc? Nu prea ma impac cu stilul asta de vizualizare a linkurilor, am citit pe forum ce a scris si marianvasile si nu prea ma ajutat am setat in sistem default e-mail thunderbird si la browser firefox si tot nu preia linkurile imi apare o fereastra cu choose bla bla

„Ubuntu” este un cuvânt vechi african, însemnând „umanitate către ceilalți (semenii noștri)”. Ubuntu se poate traduce, de asemenea, și prin „eu sunt ceea ce sunt datorită a ceea ce suntem noi toți”.

#7 23 Feb 2012 08:50:11

corneldepecher
Membru

batranae a scris:

arko a scris:

Stii cum pot sa fac thunderbird 9 sa deschida linukurile in browser firefox 9 (kubuntu11.10) thunderbrowse imi deschide doar in tab jos in zona de vizualizare e-mail, atasament, etc? Nu prea ma impac cu stilul asta de vizualizare a linkurilor, am citit pe forum ce a scris si marianvasile si nu prea ma ajutat am setat in sistem default e-mail thunderbird si la browser firefox si tot nu preia linkurile imi apare o fereastra cu choose bla bla

navighezi în Sistemul de fișiere > usr > bin > firefox
/usr/bin/firefox .cu choose deschis

#8 27 Feb 2012 18:22:09

batranae
Membru

corneldepecher a scris:

batranae a scris:

arko a scris:

navighezi în Sistemul de fișiere > usr > bin > firefox
/usr/bin/firefox .cu choose deschis

Multumesc pentru ajutor cat traieste omul invata

„Ubuntu” este un cuvânt vechi african, însemnând „umanitate către ceilalți (semenii noștri)”. Ubuntu se poate traduce, de asemenea, și prin „eu sunt ceea ce sunt datorită a ceea ce suntem noi toți”.

#9 27 Feb 2012 18:52:10

Anca_Emanuel
Membru
Înregistrat: 28 Jan 2011

Scrie [rezolvat] in fata, si preferabil sa subliniezi cum ai rezolvat.

#10 29 Feb 2012 12:48:01

batranae
Membru

Anca_Emanuel a scris:

Problema e ca nu am rezolvat nu merge nici asa dar nu am vrut sa mai insist deoarece se poate trai si fara linkuri deschise din thunderbird (momentan folosesc Opera pentru e-mail) am cautat in usr/bin (nu stiam ca in usr/bin sunt executabilele din linux ca sa zic asa de aceea am scris ca cat traieste omul invata) si am selectat firefox imi arata ca e selectat dar nu deschide nici un link.

P.S. prin urmare nu pot sa scriu ca am rezolvat pentru ca nu e asa dar mai caut o solutie si daca reusesc am sa o postez pe forum

#11 29 Feb 2012 14:31:22

corneldepecher
Membru

batranae a scris:

Anca_Emanuel a scris:

Problema e ca nu am rezolvat nu merge nici asa dar nu am vrut sa mai insist deoarece se poate trai si fara linkuri deschise din thunderbird (momentan folosesc Opera pentru e-mail) am cautat in usr/bin (nu stiam ca in usr/bin sunt executabilele din linux ca sa zic asa de aceea am scris ca cat traieste omul invata) si am selectat firefox imi arata ca e selectat dar nu deschide nici un link.

P.S. prin urmare nu pot sa scriu ca am rezolvat pentru ca nu e asa dar mai caut o solutie si daca reusesc am sa o postez pe forum

incearca sa dezinstalezi thunderbird instaleazal din nou iar cand o sa deschizi mail-ul o sa-ti apara choose de acolo te duci in user/bin /fierefox selectezi firefox si ar trebui sa mearga si din cate imi aduc eu aminte ar trebuie sa bifezi remember choose,si ca o paranteza eu am renuntat la kubuntu si am trecut din nou la ubuntu cel putin 4.8 are mari buguri practic nu pot instala o multime de aplicatii

Feed
  • Index
  •  » KDE
  •  » deschidere link thunderbird rezolvat

Antet forum