Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România

Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
Pagini: 1
Salut..
Vreau sa instalez ubuntu de pe USB pe un pc mai vechi dar imi da aceasta eroare. Am facut USB cu Universal-USB-Installer am incercat si cu unetbootin la fel.
http://imgur.com/rM6eS
Dacă ești pe windows folosește yumi iar dacă ești pe linux folosește Multisystem pentru a face stickul butabil.
Pe un pc mai vechi încearcă Xubuntu sau Lubuntu.
Editat ultima oară de ticridu (30 Apr 2012 17:41:35)
LucYan07 a scris:
Salut..
Vreau sa instalez ubuntu de pe USB pe un pc mai vechi dar imi da aceasta eroare. Am facut USB cu Universal-USB-Installer am incercat si cu unetbootin la fel.
http://imgur.com/rM6eS
La pc-urile mai vechi si eu am intampinat acelasi probleme, si am facut cd bootabil ca sa pot instala.
Editat ultima oară de gbagape (30 Apr 2012 17:39:34)
Da, e o problema la PC-uri mai vechi. Incearca sa formatezi stick-ul FAT16, am avut surpriza ca pe majoritatea sa functioneze asa.
Am incercat si yumi tot la fel....am sa incerc sa formatez FAT16......Ce versiune de linux imi recomandati pentru un PC cu AMD Athlon XP 3200+ , 1GB ram...Geforce 2 MX400.
Multumesc
LucYan07 a scris:
Am incercat si yumi tot la fel....am sa incerc sa formatez FAT16......Ce versiune de linux imi recomandati pentru un PC cu AMD Athlon XP 3200+ , 1GB ram...Geforce 2 MX400.
Multumesc
In general derivatele din UBUNTU care nu folosesc UNITY merg foarte bine, am testat si pe un Athlon XP 1600+ si s-a miscat bine fata de xp.
Editat ultima oară de gbagape (30 Apr 2012 20:26:24)
Recomandami unul....nu inteleg ce spui prin "derivatele din UBUNTU".......XP se misca super pe sistem...dar nu vreau WIN.
Multumesc
Ți-am zis eu mai sus: Xubuntu sau Lubuntu.
Scuze nam observat ca e de la acelasi user....orcum multumesc frumos..am sa incerc Xubuntu.
Folosește-l cu încredere, eu sunt foarte mulțumit de el. Zboară pe un pc mai vechi
.
LucYan07 a scris:
Recomandami unul....nu inteleg ce spui prin "derivatele din UBUNTU".......XP se misca super pe sistem...dar nu vreau WIN.
Multumesc
Cand am zis "derivate " asta se intelege toata ramura UBUNTU.
Editat ultima oară de gbagape (01 May 2012 22:54:43)
Am incercat sa instalez Xubuntu 12.04 dar problema e ca dupa ce fac partitiile , useru arata ca se instaleaza si la un momendat se face ecranul negru si ramane doar semnul ala cum se incarca.
Incearca cu un cd "alternate" nu "live".
OK...va multumesc pentru ajutor...se poate inchide.
unde apare boot_ scrie comanda live
cam asa
boot: live si enter
Pagini: 1