Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
Salut..am si eu o problema cu acest codec sau ce este el..Am un dvr in casa...si azi de curiozitate am salvat o secventa de pe hard`ul dvr-ului.. si am zis sa o vizionez pe pc..am instalat VLC si din terminal si din Muon software ala..si tot nu reusesc sa-l instalez...am dat search`uri pe goagle si pe forum aici..dar nu ma ajutat nimic pana acum. Asa se numeste secventa salvata din dvr " ch00000000000003-120530-001446-002955-00p00001000000400.264 " o fi din cauza extensiei sau nu stiu..astept pareri. Multumesc.
dupa format, cred ca ai un dvr similar cu acesta (platforma FUHO). pe cd-ul cu care a venit ai un player de fisiere 264. ruleaza-l in WINE. nu poti viziona acel format nativ pe linux pentru ca e proprietar.
Editat ultima oară de geosoft1 (30 May 2012 22:20:02)
e apropiat cu ala dvr-u meu..mi-a venit si un soft cu el , corect. dar ma gandeam ca vlc`u poate face minuni sau orice alt soft..care poate decoda h.264..
h264 poate fi vizionat fara probleme de orice player.
Esti sigur ca e h264 si nu ceva balarie prezentata doar sub numele asta?
Uite: http://i.imgur.com/2zIOp.png
compresia video este h264 dar fisierul de iesire, de regula, e facut astfel incat se vada numai cu player-ul producatorului. asa fac aproape toti producatorii de dvr-uri. nu am inteles inca de ce...
Fiindcă este codat.orice dvr are cod implicit (0000).Aceeași problemă este și cu hd-urile de pe dvr. dacă la pui pe pc nu vede nimic. sunt codate la fel cum se codează la instalare dosarul personal.dvr-urile rulează linux. Pe cd-ul aferent trebuie să fie și o unealtă de conversie pentru a putea să vezi și pe alt ceva.
pe cd am doar un soft h.264.player ..fara alte programe de conversie..
salut
io am o problema asemanatoare
fisier video cu extensia .flv
nu vrea sa mearga cu nici un player
la vlc a dat urmatorul mesaj
No suitable decoder module:
VLC does not support the audio or video format "h264".
Unfortunately there is no way for you to fix this.
aveti idee cum pot rezolva problema ?
Instalează...
sudo apt-get install -y aptitude sudo aptitude install -y ubuntu-restricted-extras