Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
Pagini: 1
Salutare ! am trecut la ubuntu de vre-o 2 ani , dar intre timp nu am reusit sa joc de cat cateva joculete mici urate scurte ...
VREAU SI EU UN JOC MARE CU MULTA MULTA MULTA grafica care sa imi bucure ochiul , sa ma simt bine ca am o placa video de 1GB cu DDR5, sa o folosesca la maxim , si un procesor core 2 Duo 64 Bit , sa il folosesca si pe asta la maxim , dar sa imi ofere claritate a imaginii de toate resursele acestea !
Si nu ma intereseaza jocuri facute pentru window$ emulate in ubuntu
ci sunt interesat de jocuri dezvoltate spectial pentru ubuntu .
( sunt satul de jocurile acestea micute de 200MB maxim , pe care le pot instala din ubuntu Software Center )
NU imi plac jocurile cu impuscaturi armata strategie nebunie ameteala 3D , ci as prefera niste jocuri cum ar fi Carmageddon , jazz jackrabbit 3, caut jocuri cu masini raliu curse de masini , dar nu jocuri in care trebuie sa te dai jos din masina ca sa bati pe unii prin oras ...
Sau jocuri cu avioane , dar simularotul sa nu fie schitat din cateva linii si gata ci as vrea sa se vada pana si firul ierbii foarte clar .
Ma gandesc ca daca tot am ubuntu atunci trebuie sa ma simt mai bine de cat cei cu xbox-urile si alte sisteme de operare
Jocuri "tari de tot" nu prea gasesti facute pentru ubuntu (ca trebuie sa le faca cineva, iar acel cineva trebuie platit, iar ca sa fie platit trebuie sa existe bani, iar ca sa existe bani trebuie sa fie jocul vandut etc - te prinzi cum sta treaba).
Eu as zice sa incerci ceva emulat cu wine. Dar daca tii la calitate maxima baga un termopan si te joci ce vrea sufletul tau.
incearca Desura http://www.desura.com/
sau mai spre toamna iarna Valve promite Steam pentru Linux si cateva jocuri de ale lor portate pe linux. http://www.theverge.com/2012/4/25/29734 … f-phoronix
XeNNo a scris:
... DJL ... nu stiu daca mai este in picioare proiectul ....
Da,mai e folosit in Pinguy OS eu il folosesc.
Editat ultima oară de gbagape (17 Jul 2012 23:52:05)
Am bagat si eu skyrim cu wine. Merge naspa rau de tot.
Pagini: 1