Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
După cum probabil știm,tot mai mulți dintre noi începem să avem smartphone-uri și implicit aplicații de care ne folosim și care ne sunt foarte utile.Una dintre aplicațiile care ne ajută foarte mult în a accesa foarte ușor forumul este "Tapatalk".Această aplicație este disponibilă atât înAppStorecât și înGoogle Play.Implementarea ei se face de către fiecare administrator al forumului și se face accesând secțiunea ACEASTA.
Acum eu vreau să vă întreb dacă nu se poate face implementarea acestui serviciu și pentru acest forum,sunt convins că folosesc destul de mulți această aplicație și tuturor ne-ar fi mai ușor să accesăm forumul.
Pentru mai multe detalii,accesațiACEASTĂ pagină.
Mulțumesc.
In primul rand nu e compatibil cu FluxBB, apoi ca sa poti personaliza trebuie sa si platesti.
Cred ca ne ajung grupurile de pe Facebook si Google+. Pot fi accesate de pe mobil din browser sau prin aplicatii dedicate.
Am înțeles.Îmi cer scuze pentru deranj atunci.
Daca implementati Tapatalk, platesc eu costul personalizarii.
RazTaz a scris:
Daca implementati Tapatalk, platesc eu costul personalizarii.
Pana la urma cat poate sa fie acel cost?Pot sa cotizez si eu,dar sunt sigur ca nu suntem singurii care doresc implementarea lui..putem strange o suma impreuna pentru asta.
Alex, da-ne pretul si vedem. Cred ca nu-i o suma mare. Acum vedem la donatii si cine e ubuntist impatimit.
Degeaba daca nu exista suport pentru FluxBB 1.2.x.
Eu deja am facut un credit pentru a dona. Acum ce fac...?
geralddan a scris:
Eu deja am facut un credit pentru a dona. Acum ce fac...?
Iti cumperi si tu o plasma si o tableta, ca tot omu'
Nu se poate actualiza forumul la ultima versiune?
Nu-i vorba de "ultima versiune": vBulletin != Fluxbb