Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
Salut, astazi m-am decis sa trec pe platforma Windows 8, deoarece laptop-ul nu imi functioneaza corect cu Ubuntu ( Cand il aprind sau cand este aprins si conectez incarcatorul laptop-ul isi da restart ( P.S. Cand este aprins si rulez o masina virtuala "VirtualBox" si conectez incarcatorul sta aprins))
Si as dori sa stiu cum pot face trecerea de la Ubuntu la Windows fara sa folosesc DVD/USB ?
P.S. Laptop-ul este Toshiba Satellite A300 PSAG0E .
Windows 8 Forums Aici nu ai sa gesesti alt raspuns !!!
Prin bluetooth sau infrarosii. La Toshiba Satellite poti folosi si satelitul, de-aia se si numeste asa.
http://blogs.defensenews.com/intercepts … month-ucs/
Repede cat mai ai timp!!!
mda, la modul serios acel laptop este raportat ca si Ubuntu Friendly. ceea ce se intampla la tine este o problema hardware probabil bateria sau alimentatorul. asta asa ca idee...
Editat ultima oară de geosoft1 (06 Jan 2013 14:52:15)
nu era mai bine sa pui ubuntu 12.04?
Pai cred ca la fel face , deasta si vreau sa merg pe Windows 8
Nu stiu ce este asa de haios o.O
geosoft1 a scris:
mda, la modul serios acel laptop este raportat ca si Ubuntu Friendly. ceea ce se intampla la tine este o problema hardware probabil bateria sau alimentatorul. asta asa ca idee...
Mergi pe alkaline!!
@TDL-VIRUS, ai incercat cum ti-am zis eu? @Riddick, te rog sa te abtii pe viitor, nu-i nimic haios aici. Ajuta omul daca poti, daca nu...
Pai cum sa fac prin Bluetooth??? si Inflarosu nu l-am folosit niciodata
Au fost glume pana acum...windows il poti instala din nou numai prin dvd sau usb. Pentru instalarea lui trebuie sa te adresezi forumurilor corespunzatoare. Aici te putem ajuta cu ubuntu.
Ok, mai am o intrebare, cand vreau sa intru in locatia "/root" zice ca trebuie sa am drepturi de administrator. Cu toate ca eu sunt logat ca admin este vreo solutie?
Ce vrei sa faci acolo?
Sfatul meu e sa treci pe windows, instalandu-l cineva ce se pricepe.
Editat ultima oară de geralddan (06 Jan 2013 15:26:18)
Pai eu stiu cu ochii inchisi cum sa-l instalez.Si in locatia aia imi trebuie pentru ca eu am vazut un tutorial cum sa bagi windows direct din ubuntu si imi trebuie neaparat locatia "/root"
Ii dau dreptate lui Riddick.
Solutia este in felul urmaritor:
Baga dvd-ul, formateaza hdd-ul, instaleaza windows (ca doar sti sa-l faci cu ochii inchisi), la revedere.
Lasa Ubuntu ca nu e pentru tine.
geralddan a scris:
Au fost glume pana acum...windows il poti instala din nou numai prin dvd sau usb. Pentru instalarea lui trebuie sa te adresezi forumurilor corespunzatoare. Aici te putem ajuta cu ubuntu.
Merge instalare si din retea AFAIK.
Gata ca nu mai e amuzant