Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
Azi am primit de la Alexandru Cucu următoarele materiale promoționale pt. distribuire în zona Dobrogea :
- 15 buc. CD-uri originale cu Ubuntu 12.04; - e posibil ca unul să-l păstrez eu ... deci s-ar putea să rămână numai 14 buc.
- 5 buc. CD-uri originale cu Ubuntu 12.10;
- 2 buc. folii sticker-e (format 12/12 cm) cu logo-ul Ubuntu - 1 buc. este disponibilă pt. că pe cealaltă o păstrez eu ;
- 3 buc. agățători ecusoane, cu carabină, de purtat pe după gât la manifestările publice de profil.
Cei interesați îmi pot trimite mesaj pe e-mail pt. detalii privitoare la adresa la care trebuie să expedieze un plic gol timbrat și autoadresat în alt plic, pt. a intra în posesia lor (plic în plic).
Primul venit = primul servit cu condiția ca respectivul să activeze pe forumul Ubuntu România de ceva timp.
.
Editat ultima oară de Ăla micu' (21 Feb 2013 11:33:18)
Lasă condițiile
Scapă de ele că dup'aia le folosești pe post de suport pentru paharul de cola.
Dacă vii pe 2 în București îți pregătesc 50 de discuri cu 12.10.
Apare 13.04 și nu vreau să rămânem cu ele.
Un cd 12.04 si un cd cu 12.10 ,un sticker si o agatatoare ecuson vreau si eu.Pot sa vin eu sa le i-au?
Ăla micu' a scris:
Adjudecate !
Ok! am trimis.
Editat ultima oară de gbagape (21 Feb 2013 15:08:15)
Ăla micu' M_am trezit tarziu si am vazut ca sa adjudecat si ultimul sticker...Pentru restu ramane sa vorbim pe G+ in cazul in care iese ceva cu deplasarea la JAM_ul Bucuresti.
Rezerv si eu un CD cu 12.04 pana la intalnirea DLUG.
Valeriu facem juma'-juma' sticker-ul meu. E bine ?
@V3n3RiX
Ok, da' trebuie să și vii la următoarea întâlnire a DLUG
Editat ultima oară de Ăla micu' (21 Feb 2013 23:43:39)