Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
Pagini: 1 2
Subiect nou creat și editat de @Ăla micu'.
AM MUTAT AICI TOATE MESAJELE OFTTOPIC DE ACOLO
Mesajul inițial adaptat :
Sunt disponibile CD-uri originale cu Ubuntu 12.04 și cu Ubuntu 12.10
Cei interesați sunt rugați să ia legătura cu @Alexandru.Cucu pt. detalii privitoare la adresa la care trebuie să expedieze un plic gol timbrat și autoadresat în alt plic, pt. a intra în posesia lor (plic în plic).
_____________________________________________________________________________________
sergix a scris:
as fi si eu interesat de 2 cd-uri cu 12.10 si de stiker dar sunt din bucuresti
Editat ultima oară de Ăla micu' (21 Feb 2013 20:30:44)
Pe mine ma intereseaza stikerele daca le poti trimite prin posta sa ma anunti sa iti dau adresa.
Pentru Bucuresti, ne vedem pe 2 martie. Nu am hotarat inca o locatie, dar propuneti aici: http://forum.ubuntu.ro/viewtopic.php?id=18965
Vin eu cu CD-uri si ce mai am pe aici.
@Ăla micu' De-un sticker as fi si eu interesat daca mai este.Platesc eu posta.
Dupa am vazut dimensiunea stickerelor.M-ar interesa...mai mare.Asa de mic nu prea am ce face cu el.Voiam sa-l pun pe capacu' de la laptop.
Editat ultima oară de nbdmbr (21 Feb 2013 13:15:24)
@nbdmbr
Păi unul mai am disponibil din cele două și dacă nu va fi nimeni interesat (din zonă) ți-l voi trimite ție ... dar vezi ce-a scris Alexandru mai sus pt. București (cred că ești la București, nu ?)
Nu,sunt adrelean get-beget.Locuiesc in Cluj-Napoca.
perfect Alexandru atunci o sa profit pe 2 iar daca e sa nu pot ajunge te anunt si vedem noi cum facem
Salutare,
E valabila oferta si pentru Ialomita ?
^ Dacă-mi rămân, da, de ce nu ?
Vedem în câteva zile raportul cerere-ofertă din Constanța+Tulcea și ....
Da' parcă-i mai aproape Ialomița de București (@Alexandru.Cucu) decât de Constanța ... așa că dacă poți si vrei să vii la București ar fi și mai bine.
____________________________________________________________________________________________________________
@nbdmbr
Cred că @Stas care-i (era) prin Cluj ar putea să știe mai multe.
.
Editat ultima oară de Ăla micu' (21 Feb 2013 13:38:23)
Pe timpul cand se trimiteau prin posta gratuit eu am comandat cel putin 20 de bucati, ( pe numele meu, al fratelui, al prietenilor etc ) si aproape pe toate le-am dat, dar nu pur si simplu ci cu folos, unde am vazut terenul propice . )
@Ăla micu'.
Nu stiu cine-i Stas.Nu cred ca l-am vazut pe forum.Dar lasa-i pe altii sa se bucure de ele.Nu e nici-un bai din partea mea daca se dau.
gbagape a scris:
Un cd 12.04 si un cd cu 12.10 ,un sticker si o agatatoare ecuson vreau si eu.Pot sa vin eu sa le i-au?
Adjudecate !
Dă-mi pe e-mail nr. de telefon si stabilim locul, data și ora-ntâlnirii.
Este singurul Administrator cu titulatura de membru.
Daca pot, te voi ajuta să intri-n posesia a ceea ce-ti dorești.
.
Editat ultima oară de Ăla micu' (21 Feb 2013 13:54:50)
Alex, ce aduci la Jam?
Dacă vă mai ramâne vreun sticker vreau și eu .
Bun, dacă pentru cei de peste Carpați se rezolvă,
cum ne ajutați pe cei de aici, de dincoace ?
Vedem pe unde va strangeti mai multi si numim un "distribuitor local".
Alexandru.Cucu a scris:
Vedem pe unde va strangeti mai multi si numim un "distribuitor local".
Daca se strange lume,pe-aici prin zona mea,pot si eu sa ajut.
As vreau si eu un sticker cu Ubuntu pentru laptop. Care are sa ma contacteze pe privat.
vad ca am ramas ultimul! m-ar interesa si pe mine un stick cu ubuntu tocmai la radauti suceava. este posibil asa ceva?platesc eu eventualele taxe. astept un raspuns din partea voastra.merci
Editat ultima oară de nicson1991 (08 May 2013 17:30:48)
Stick sau sticker? Daca e stick (USB), ti-l fac eu (cumpar un stick si pun Ubuntu pe el) . Si taxele o sa fie mai mici, ca vin des la Suceava, ne putem intalni la intrare, in sensul giratoriu...
scuze dar am cam confundat marfa cu ambalajul!
mai e vreo sansa sa obtin si eu?
Eu nu mai am si momentan se fac niste modificari in organizarea echipelor locale, cererile de CD-uri urmand sa fie onorate dupa ce se rezolva toate problemele.
Oricum, nu mai expediem decat pentru evenimente si cazuri foarte speciale.
Spune din ce oras esti si poate gasesti un coleg ce are unul in plus sau nu il mai foloseste.
Sfatul meu ar fi sa descarci imaginea oficiala si sa o scrii chiar tu pe un CD sau pe o memorie flash.
Bucuresti . vroiam sa comand eu dar nu am card de credit pt plata online . daca e vrun coleg in bucuresti cu card ii platesc eu pt cd si transport si facem jumi juma la cd un pachet de 10 buc
Editat ultima oară de spayder (07 Sep 2013 12:08:46)
Pagini: 1 2