Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
Cu subiectul asta putem sa ne dam seama cat de mare e diversitatea in profesii a celor care folosesc GNU/Linux.
Eu sunt fost electrician de inalta tensiune, actual sef bucatar.
Electronist.(adevărat nu ca altul...)
Zidar-faianţar.
Nu știu cît de elocventă e meseria cuiva pentru sistemul de operare folosit...
Sînt inginer la calea ferată, pe partea de trafic feroviar.
Eu sunt un FOST : (NU, n-ați ghicit, nici securist, nici membru P.C.R. măcar)
- fost inginer T.C.M. 2 ani la Petromidia Navodari, fost profesor-inginer la Grupul Școlar de Chimie industrială Năvodari (liceu zi, seral, școală profesională, școală de maiștri, cca. 2.000 de elevi) 8 ani, actualmente pisălog exasperant pe forumul Ubuntu România, temporar evident.
M-am deprofesionalizat din 23.aug.1990 de când am schimbat direcția luîndu-mi soarta în propriile mâini și devenind astfel singurul meu șef în alt domeniu de activitate decât în cel în care m-am pregătit.
______________________________________________________________________________________
@Bobses
Eu zic că e la fel de (ne)relevantă ca și multe altele de la "Cafeneua Ubuntu România", etc. ș.a.m.d.
.
Editat ultima oară de Ăla micu' (05 Mar 2013 21:03:43)
sunt cel mai bun manager de vanzari directe din sistem bancar pe care l-am intalnit vreodata ... true!
/* Multumesc Ăla micu'!... si bine v-am regasit! */
Editat ultima oară de new one (05 Mar 2013 21:02:37)
Felicitări @new one !
Și, evident, bine ai revenit printre noi dupa o apsență cam îndelungată ! - sîc Dane !
.
Editat ultima oară de Ăla micu' (05 Mar 2013 20:37:45)
Profesor limba engleză cu normă întreagă (actual la o școală gimnazială, fostă generală, am trecut și pe la un liceu...), traducător (ne)autorizat rest, tătic cu supra-normă...
wladypauly a scris:
Profesor limba engleză cu normă întreagă
Ma gandeam eu
La ce te gândeai?
Ca esti profesor de engleza/ca ai facut engleza la alt nivel decat cel ce se preda in licee.
Fara offtopic va rog...
Mecanic Auto
Zugrav - Gletuitor Dex Oline
Apicultor
( 3 calificari = mecanic, apicultor, competente informatice )
Momentan sunt propriul meu sef, detin un PFA, fonduri UE etc
Editat ultima oară de iulian X (05 Mar 2013 21:01:15)
Lucrez in locul unde mi-am dorit intotdeauna sa fiu de mic: vanzator la un magazin de accesorii auto si articole de pescuit. Glumesc, n-am nicio treaba cu domeniul auto, desi am diploma de tehnician in transporturi (sunt pamant), iar cu pescuitul, la fel, nu am nicio tangenta.
Sunt pe Ubuntu de aproximativ un an si ceva, iar acum cateva luni am renuntat definitiv la Windows. Sincer, motivul incercarii acestui sistem de operare se datoreaza bunei functionari a Windows-urilor XP si 7 (serios vorbesc, le-am intretinut foarte bine) care mi-au dat o doza de plictiseala. Practic, nu am avut probleme de vreme ce am devenit un utilizator experimentat de Windows cu 7 ani vechime.
Apoi, a inceput era Ubuntu, o era plina cu nervi, cu probleme de sunet si display, cu neintelegerea functionarii sistemului de operare si bineinteles, nelipsitele injuraturi. Din fericire, timpul le-a rezolvat aproape pe toate. Am ramas pe Ubuntu datorita felului meu de a fi: o fire curioasa, perfectionista, care incearca sa solutioneze problemele aparute. Deci, sunt un scormonitor, iar la Windows nu mai aveam ce scormoni...
Editat ultima oară de adrian.deva (05 Mar 2013 21:36:46)
Am studiat informatica, dar acum lucrez pe un post de administrator de sistem - junior.
Al doilea loc de munca e Ubuntu
Eu sunt un pic mai tânăr decât voi. Elev la C. N. Octavian Goga Marghita, clasa a 12-a, profil Matematică - Informatică, iar la facultate vreau să mă duc la Babes Bolya, în Cluj, la Matematica - Informatică în limba engleză. Foarte pasionat de programare.
Îmi pare bine să mă aflu printre voi.
eu sunt absolvent de drept (cica sunt jurist )), si am lucrat in diverse domenii printre care it si gsm, foarte pasionat de hardware si software
Editat ultima oară de sergix (06 Mar 2013 00:10:46)
Inginer calculatoare la o firma care instaleaza sisteme de securitate. In principal ma ocup cu retele de calculatoare, sisteme video si Linux.
Editat ultima oară de geosoft1 (05 Mar 2013 22:26:28)
Maistru mecanic.
Editat ultima oară de YO4RLP (08 Mar 2013 15:54:39)
Profesor de matematică
Offtopic
Gabor asa sau gabor asa?
Ontopic:
Nu muncesc desi mi-as fi dorit. Mi s-a facut o oferta acum o luna sa lucrez la o firma IT ce se ocupa cu suport tehnic pe partea de software, in principal M$ ( dar who cares cand e vorba de bani?), si servere.
Din pacate facultatea (student la stomatologie) nu imi permite asa mult timp liber si am ales (am fost fortat mai bine zis) doar "munca" pe forum(uri).
eu sunt contabil, si la serviciu si acasa.
sef la serviciu, unde sunt legat fara sanse de scapare de windows (SAP, softuri de reporting,ms office, servere si tot ce mai vreti - totul e bazat pe windows).
mai putin sef acasa (deh, sunt insurat), unde mi-a mai ramas un rest de firma de contabilitate, ce-a scapat de ravagiile crizei si ale guvernelor boc si ponta. aici mai pot pune si eu mana pe un linux, intre un client si tandemul fi-miu/nevasta-mea.
Editat ultima oară de svart (05 Mar 2013 23:08:29)