Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
Am deschis aici subiectul că nu știu dacă se încadrează la ceva anume, posibil la „defecțiuni software între scaun și tastatură”. Chestia este că mie nu-mi merge să scriu cu caractere îngroșate (bold) în interiorul tagurilor code. Ca aici:
[b]sudo apt-get dist-upgrade[/b] sudo apt-get upgrade
Comenzile sunt alese la întâmplare pentru exemplificare. Este vreo chestie care mie îmi scapă din varii motive (unul fiind enunțat mai sus)? Am căutat peste tot prin profil, pe forum, prin debara, n-am găsit nimic. Adică am găsit dar nu merge la mine. În afara tagurilor code merge de minune totul. Sunt 99% sigur că există o explicație foarte simplă, dar .286-le meu nu o găsește, de aia vă rog să mă ajutați. Mulțumesc anticipat.
Aha, deci nu e de la mine...
"Frații" Alexandru (Cucu și Lungu) lucrează la noua formatare (temă, etc.) a forumului și eventuala portare pe o alta platformă. Au fost discuții aseară în hangout.
Putem considera acestă constatare a ta și ca pe o sugestie, drept pt. care .... valea din "Cafenea"
.
Editat ultima oară de Ăla micu' (23 Mar 2013 10:42:56)
PĂi dacă mă dai afară (pe ușa cafenelei), intru pe geamul forumului . OK, m-am liniștit, nu mă duc la doctor...
wladypauly a scris:
.... OK, m-am liniștit, nu mă duc la doctor...
Nu cred că-i nevoie dacă respecți recomandarea privitoare la consumul responsabil de bere.
_________________________________________________________________________________________________
Nu stiu dacă va fi posibilă implementarea sugestiei tale în noua formă a forumului si nici când aceasta va fi gata, dar aseară-n hangar am vizitat care mai de care forumurile Ubuntu din Japonia, Malaysia, Italia, Spania, Rusia, statul Oregon (U.S.A) etc. în căutarea inspirației, iar @Lungu Alexandru lucrează la, cel puțin, schimbarea aspectului cromatic al forumului.
Cel puțin în weekendul ăsta sunteți bineveniți cu păreri, etc. live la adresa indicată (pe care eu cel puțin am bifat-o la semne de carte) mai pe seară ... așa ... când ne mai strângem pe acasă.
.
Tagul code e tocmai ca sa scrii cod in el, si sa nu se reformateze textul. Foloseste bold in quote daca vrei text formatat frumos.
@Ăla Micu' - ok, am înțeles, o să respect recomandarea. Cât despre sugestie, nu mai contează, m-a lămurit big_bum. Poate ne vedem diseară la hangar dacă nu plec în satul de baștină...
@big_bum - ideea asta chiar nu mi-a trecut prin cap, deci e totuși ceva defect... mersi mult.
Nu e nimic defect. Asa trebuie sa functioneze tagul "code", sa nu proceseze nimic din ce e in portiunea marcata: tag-uri BB, zambilici si alte nebunii.
Inchis: Not a bug