Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
Pagini: 1
Subiect închis
cri-cri a scris:
Buna, detin o placa de sunat 5.1 si, in prezent, am setate o iesire si o intrare. Vreau sa conectez pe langa boxe inca un output pentru casti. Mentionez ca utilizez Ubuntu 12.10 cu kde. Cum sa procedez?
Amica mea, convertită recent.
big_bum a scris:
?!?!?
copyleft
.
^ Sure!
pop.horea a scris:
Amica mea, convertită recent.
^^
sudo apt-get remove post
Editat ultima oară de geosoft1 (24 Mar 2013 21:09:45)
Aaaaaa, m-am prins bossilor!
cri-cri e amica lui pop.horea!
Bwhahaah ))
Editat ultima oară de Lungu Alexandru (24 Mar 2013 21:14:06)
Eu cred ca pop.horea stia raspunsul de dinainte si a vrut doar sa impresioneze!
adica a vrut sa faca o aroganta ? sau trebuia sa rezolve problema pentru ca apoi sa rezolve cealalta problema...
Editat ultima oară de geosoft1 (24 Mar 2013 21:36:09)
Cam asa ceva.
Pacat, ca poate e degeaba in seara asta!
Probabil isi plange in pumni cand afla si de ce:
Altă fumigenă... dar cu alt nume !
Ar trebui sa facem o sectiune unde sa se pastreze chestiile astea. E pacat sa se piarda. (Vorbesc la modul cel mai serios)
Da, secțiunea Fumigena de la pagina (secțiunea) cinci sau Să vorbim discuții...
Fara misto. Forumurile mai mari au un thread dedicat in care se pastreaza chestiile astea. Si pe Softpedia vazusem asa ceva, pe un alt forum pe care activam (care acum din pacate e inchis) era o sectiune in Cafenea unde existau tot felul de topicuri de te durea capul... Stiu ca m-am certat cu cineva intr-un topic de acolo pret de vreo 15 pagini si nu cadeam la pace pentru ca nu voia el sa recunoasca ca nu are dreptate deoarece eu eram cu vreo 30 de ani mai mic ca el )
Amuzant a fost ca se bagase si adminu' in discutie si nu ne facea nimic. Pentru mine asta inseamna libertate... Daca faceam circul ce l-am facut acolo pe forumul asta, eram banat la al doilea post, chiar daca as fi avut sau nu dreptate.
Și eu vorbeam serios, deși nu pare la prima vedere... Că doar n-o să-i spunem De la Kant citire...
Mulțumim tuturor pt. contribuția adusă la această seară minunată ... dar tot ce-i de calitate se savurează-n doze mici.
Subiectul este-nchis, dar nu va fi șters.
.
Editat ultima oară de Ăla micu' (24 Mar 2013 23:01:59)
Subiect închis
Pagini: 1