Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
Nu stiu ce-a zis domnul Vlad mai sus, dar eu beau pentru asta in cinstea ta chiar acum.
Si el tot ca o sa bea a zis
Pai aici in Dobrogea orice motiv e un motiv bun sa bem, asa ca... mai veniti fratilor pe la mare si se rezolva
ETA: 0300h ^_^
L.E. Dl. Ing. Ghidarcea Ionel, Licentiat cu nota 9 in domeniul stabilitatii de avarie a tancurilor petroliere, va anunta ca a purces spre Tulcea, dar spera sa mai aiba si pe viitor posibilitatea de a participa la intalnirile locale.
Editat ultima oară de iTheMaster (15 Jul 2013 14:11:19)
Asa cum am stabilit si in Hangar si la telefon, ramane sa ne intalnim in Constanta.Suntem 4 momentan, daca se ni se alatura unu, doi doritori cu atat mai bine.
In primul rand, regret ca nu am participat la Hangout-ul de aseara, a trebuit sa plec urgent de acasa.
In al doilea rand, dupa cum am vorbit deja cu Valeriu la telefon, eu sunt disponibil sambata 14.09.2013 toata ziua. Ramane sa stabilim ora si locatia.
Propun același loc ca și data trecută, dar la ora 15:00, sâmbătă 14.sept.2013.
Participanții care și-au confirmat, până acum, prezența sunt :
- buffer overflow - Mangalia
- gbagape ± bomary55 - C-ța
- V3n3RiX - C-ța
- și eu.
Așteptăm ca proaspătul domn ing. iTheMaster ca și oricine altcineva din zonă să ne facă plăcerea de a ni se alătura.
.
Editat ultima oară de Ăla micu' (10 Sep 2013 17:23:13)
Adăugat ca eveniment oficial: http://loco.ubuntu.com/events/ubuntu-ro … an%C8%9Ba/
@Ala micu fara apostrof ca nu-l gasesc pe tastatura, am zis ca voi participa si eu prin hangar. Pe mine de ce nu ma pui la gemul vostru?
Offtopic, scuze !
geralddan a scris:
@Ala micu fara apostrof ca nu-l gasesc pe tastatura....
Tovarășe "CAP", nu-i nevoie să folosești tatastura pt. apostrof ... e suficientă procedura "copiază și lipește" din mesajele editate, disponibilă și cu mouse.
________________________________________________________________________________
Ontopic
În jurul orei 15:30 vom deschide sesiune hangout G+ din Comunitate și oricând ești disponibil până-n ora 19:30 poți intra pt. a ne bucura și onora pe toții cu prezența ta, la fel cum ai făcut-o aproape de fiecare dată.
Această invitație este, binenînțeles, adresată tuturor celorlalți colegi (sau nu) de forum care doresc să ne transmită un sincer "hai noroc !".
__________________________________________________________________________________
Actualizare și "raport".
.
Editat ultima oară de Ăla micu' (15 Sep 2013 09:06:28)
Eu unul zic PAS.
Eu nu pot,familia.
Eu-s prea departe...
Tinand cont si de vremea care inca ne ajuta, propun o intalnire a linuxistilor dobrogeni Sambata, 16 Noiembrie sau 23 Noiembrie. Cel mai probabil ar fi ultima pe acest an. Locul , ora si alte detalii le stabilim pe parcurs daca exista suficient interes.
Eu pot pe 16,locul și dansul după cum se stabilește.
Da, sunt disponibil si interesat, da' propun o oră de-nceput mai apropiată de prânz (13:00, de exemplu) pt.că astfel:
1. evităm (sper) zgomotul generat de o eventuală altă manifestare concomitentă (de genul nunți, botezuri, cumetrii, parastase, etc.)
2. nu vom mai sta cu ochii pe ceas și cu gândul la ultima cursă a microbuzului către Mangalia, Tulcea chiar ... Masterică ce zici ?!?!?
Propun locul, oarecum deja, consacrat al ultimelor 2 întâlniri datorită raportului calitate/preț convenabil.
.
Editat ultima oară de Ăla mic (11 Nov 2013 10:46:22)
Este perfect ok si pentru mine atat ora, cat si locatia.
Și din partea mea e ok.
Masterica nu stie sigur, dar cel mai probabil nu o sa ajunga. Se tot plimba pe la sat cu treaba si nu cred ca lucrurile se vor schimba in viitorul apropiat. Cel mai probabil o sa se uite lung spre Constanta, mahnit ca putea sa fie si el acolo...
iTheMaster a scris:
Masterica nu stie sigur, dar cel mai probabil nu o sa ajunga....
Deocamdată-mi pare rău să citesc asta, da'-i posibil ca situația să se schimbe întro zi-două ... chipintaci!
Dacă am"rată" după ora 15 spre Sant Feliu de Guixols, vin sigur.
Dane, este o cursă regulată Sulina - Constanța - Cap Aurora - Mangalia - Istanbul - Sant Feliu de Guixols, de două ori pe săptămână, da' tre' să-ți găsești vâslași singur, că la noi a vândut unu' flota și-am rămas doar cu bărcile Salvamarului...
Bine, măi, la voi nu vine iarna ?
Nu ați auzit de munte ?
Ar fi fost ceva mai aproape de ăștia de după munți !
Editat ultima oară de marcelbanu (12 Nov 2013 12:06:49)