Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
UBUNTU GLOBAL JAM - DLUG LIVE
Oricine-i binevenit !
Această petrecere a-nceput la ora 15:00 și s-a terminat...la ora 19:45
Dar poți începe o petrecere nouă la legătura stabilă, cvasipermanentă a Comunității.
.
Editat ultima oară de Ăla micu' (14 Sep 2013 21:34:21)
De unde-ai pus mana pe tricou ? Si eu vreau!
@nbdmbr
Vezi mesajele 9-12.
La Ubuntu Global JAM [S] organizat și desfășurat la Constanța în 14.sept.2013 în intervalul orar 15:00-19:45 au participat fizic 6,5 persoane (6 adulți și copilul unuia dintre ei, 4 dintre ei fiind membri ai forumului Ubuntu România) și virtual, prin Hangout G+, încă 3: @Anca_Emanuel, @geralddan și @wladypauly + N.S.A, S.R.I (fără număr)
....
Î: Și ce fac mai exact?
R: Traduc, testează, promovează, scriu documentație, socializează și oricare alt lucru legat de Ubuntu. Era să uit: nu trebuie să lipsească berea! ....
1. I-am "tradus" pe 4 dintre colegi cu pălinca primită în semn de prietenie de la @Riddick (drept pt. care-i mulțumim și pe această cale și-i urăm multă sănătate atât lui cât și-ntregii familii) ;
2. Am testat fără prea mare succes (mai avem de lucru, lucrarea-i în progres) modalitatea de a transmite-n condiții tehnice satisfăcătoare (audio-video) întâlnirile de tip hangout G+ ;
3. Am promovat Ubuntu cu 5-6 sticker (ultimele avute la dispoziție de grupul local) și cele 2 tricouri Ubuntu cu care 2 dintre noi ne-am prezentat la-ntâlnire;
4. N-am scris documentație din motivul explicat la punctul 1. ... nu pt. că n-am fi vrut ... dar nu se putea efectiv .... din cauza zgomotului ambiental;
5. Am socializat plăcut aproape 5 ore și nu ne-a lipsit nici berea, nici gemul Ubuntu.
.
Editat ultima oară de Ăla micu' (15 Sep 2013 07:28:16)
@Ăla micu', AdBlock?? http://i.imgur.com/VSKqFxn.png
Ai ales gemul de caise pentru că au culoare apropiată de cea a logoului Ubuntu sau e o simplă coincidență?
AdBlock Plus, da.
Gem de caise=coincidență, nu.
De la 19:00 se întâlnesc la Cluj
După ce primesc poze și detalii despre desfășurare de la Marcela (pensacola), voi încerca să scriu un rezumat. Sper să am timp.
Nu stiu de ce am impresia ca in afara de Constanta (ii salut pe prietenii mei d-acolo si-i felicit sincer), "gemul" are gust zaharisit. Cateodata si de acru-fermentat. O fi de la prea multa seriozitate a cofetarului-sef...? Cand nu-ti mai vin clienti nu certi personalul, ci cauti sa descoperi cauza.
P.S. Acesta este un mesaj semi-cifrat pe care sunt sigur ca multi l-au inteles.
@geralddan, m-am gândit și la asta, că nu-s chiar așa de încuiat. Știu unde bați.
Problema nu e una singură din păcate. Cel puțin asta cu „cofetarul șef” se poate rezolva ușor. De la antipatii, la oameni ocupați, dezinteresați sau pur și simplu care nu au descoperit încă Ubuntu, toate reprezintă realitatea pe care o trăim.
Echipele locale mai discută și între ele cu diverse ocazii. De când cu UDS-ul online e foarte simplu pentru oricine să urmărească discuțiile atât prin intermediul transmisiunii video cât și prin intermediului canalului IRC. La ultimul UDS a fost o propunere pentru organizarea unei întâlniri asemănătoare UDS-ului, dar dedicată echipelor locale. Se pare că peste tot există probleme și vom încerca să le rezolvăm împreună.
Aștept implicarea celor interesați! Răspunsurile acide pe forum nu rezolvă nimic.
Avem nevoie de oameni care să facă ceva, nu doar să dea din gură. Până nu pui să faci cu mâna ta, nu se va întâmpla nimic.
În cazul UGJ din București, nu am văzut pe nimeni să sară că vrea să organizeze. Singurul feed-back primit a fost de la cei din Constanța care urmau să vină în București dacă își anunțau mai mulți prezența.
Urmând deviza „No jam is too small, no idea is to wachy” - în traducere: „Niciun eveniment nu e prea mic, nicio idee nu e prea nebună” - am participat fără regrete la UGJ în minunata capitală. Și chiar nu a fost cel mai mic „gem” posibil, am fost două persoane
Povestea un coleg, din Canada parcă, de un eveniment la care a participat singur.
Cucule, vorbim maine pe forum intr-un subiect deschis. Vreau sa se implice cat mai multi in discutie si sa vorbim sincer ce ne deranjeaza. Poate aducem inapoi si fostii colegi. Eu unul voi vorbi sincer si fara ranchiuna. Trebuie sa recunosti ca suntem in cadere libera, ma refer la comunitate.
Ne-am intalnit la Cluj, cateva poze gasiti aici am socializat si ne-am simtit bine „No jam is too small, no idea is too wacky” indeed ! Sper sa reusim sa organizam si un eveniment de qa anul acesta.... ca ne cam place sa bagam de vina
pensacola a scris:
Ne-am intalnit la Cluj, cateva poze gasiti aici am socializat si ne-am simtit bine
„No jam is too small, no idea is too wacky” indeed ! Sper sa reusim sa organizam si un eveniment de qa anul acesta.... ca ne cam place sa bagam de vina
Confirm! Asta a fost mai ok ca cel de data trecuta. Din ce in ce mai bine!
Acuma, numa' sa nu se mearga pe ideea cu rolling release, ca-i bai.( nu stiu exact, ca n-am mai urmarit, da' stiu ca era intr-o vreme ideea!)
Felicitari Clujului, important e ca v-ati simti bine.