Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
Stiti cumva dak are loc intalniri ale utilizatorilor de linux in Ploiesti, eu sunt din Prahova si as vrea sa particip la intalniri, sau dak nu e putem face cei care sunt din prahova, putem comunica aici pe forum sau pe mess, pe irc pe unde vreti, eu unu vin care mai se ofera voluntari. Avem ce face o bere un suc, o cafea mai dezbatem putin problema linux, mai propunem idee in a ajuta linux si la traducerea documentelor sau in a crea anumite programe, bineteles care stie programare. Care nu mai invata ceva nou. Ce ziceti:d
Mutat de la Cafenea la Grupuri locale de utilizatori Linux.
Din cate stiu eu, nu prea exista un grup in Prahova.
Pai si nimeni interesat de pe aici sa se faca unu, sau nu sunt multi Ploiesteni pe aici.
Eu sunt interesat dar , nu pot veni singur mai trebuie persoane:d
Eu sunt din Ploiesti, dar studiez in Italia... dau un semn de viata cand vin acasa
tot din ph si eu. mizil careva cumava ceva o intalnire la un suc cafea sau altceva dar sa aiba cofeina
Din Ploiasca sunt și eu. Cafea nu beau, dar Cola cofeinizat da.
pai hai sa punem ceva la cale de o cofeina ceva
Mana sus si eu
Tot Ploiesti
Indraznesc sa 'dezgrob' acest topic.Mai este cineva activ pe aici?
ca tot vad ca esti din ploiesti sa stii ca eu m-am retras la Mizil de pe la jumatatea lui martie deci am putea stabilii odata o intalnire pe la Ploiesti ca tot o sa se deschide noul mall la intrare )...stiu ca la fostul ubuntu jam cand m-am intalnat cu cativa colegi de forum la Bucuresti a fost cineva care se gandea sa se organizeze si la noi in Ploiesti asa ca na dupa ce se termina cu mai toate muncile de toamna sa facem un mic jam si noi
Prin octombrie cica s-ar deschide mall-ul.Eu as putea oricand,oriunde si oricat de multi/putini am fi.Poate mai se strange lume...
eu in timpul saptamanii lucrez dar cand mai am timp mai trec prin Ploiesti...sper sa ne gasim mai multi si poate aranjam o intalneala
de cea timp m-am apcat si eu de scoala de soferi, si pentru ca lucrez pana tarziu in timpul saptamanii ajung in ploiesti pentru ore sambata dimineata si stau pe acolo pana la pranz....daca are de gand cineva sa ne intalnim la o cafea/bere(pentru adulti) sa ma anunte
colegii din Ploiesti nu doresc sa onoreze cu prezenta la reuniunea de la Bcuresti?....eu plec de la Mizil numai ca sa ma reintalnesc cu dragii mei colegi de forum
nu ar strica...o sa anunt cand am week liber
in week (7-9) lucrez si sunt si in tura de dupa masa (de fapt mai toata saptamana sunt in tura 2). cand prind un week liber anunt aici ca sa ne vedem
@oby2001ro a scris:
Aștept răspunsuri aici sau pe e-mail
Bag seama că nu îți citești e-mailul cu săptămânile.