Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
Deci eu nu inteleg, doar la mine se vede scrisul ciudat pe forum sau e vreo eroare de caractere diacritice?
Thozed a scris:
Deci eu nu inteleg, doar la mine se vede scrisul ciudat pe forum sau e vreo eroare de caractere diacritice?
Deci fa un print screen sa vedem si noi cum se vede
Deci eu nu înțeleg, ai deschis subiectul la "Sugestii" deși scrie clar :
Atunci când deschideți un nou subiect, asigurați-vă că acesta corespunde cu specificul subforumului. În cazul în care nu sunteți sigur, puteți posta la categoria „Alte probleme”.
?!?!?
Ce versiune de Ubuntu folosești, ce-ai ales la instalare la secțiunea "Limbă" și ce navigator de internet folosești ?
.
folosesc mozilla firefox, am facut print screen, as pune o poza dar nu vad cum, pot adauga doar link catre poza..
Comasare mesaje succesive.
.
Editat ultima oară de Ăla micu' (20 Sep 2013 18:33:00)
deci pe firefox nu se vad diacriticele cum trebuie
salveaza eventualele semne de carte (bookmarks) si sterge directorul .mozilla din /home/userul_tau (ctrl+H pentru a-l vedea). browserul va reveni la setarile implicite. daca ai ceva extensii vor trebui reinstalate.