Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
Pentru că :
propun ca la categoria "Ajutor și asistență tehnică" să-nființăm al 14-lea forum cu o denumire de genul celei din titlul subiectului, în care să grupăm (pentru-nceput) subiecte de tip noutăți, anunțuri, etc. iar ulterior, când astfel de versiuni de sistem de operare se vor adresa publicului larg, discuții, suport, experiențe personale, etc.
.
Editat ultima oară de Ăla micu' (18 Oct 2013 09:58:15)
+1 din partea mea
Si bine ai revenit!
+1 și de la mine! Oare dacă încerc să-l pun pe tabletă, o merge?? Sau it's only one way to find out??
Eu astept sa apara o versiune stabila si robusta, inainte sa ma obosesc sa imi rootez Google Nexus-ul si sa imi pun Ubuntu pe el. Ce e acum merge (sint multe dovezi pe net) insa e departe de a fi munca terminata si eu folosesc tableta in regim de "productie" in sensul ca am pe ea calendare, prezentari, harti, media si carti si nu imi permit sa fac prea multe experimente cu ceva neterminat.
Editat ultima oară de RazTaz (19 Oct 2013 11:35:11)
Cu 3 voturi "pentru", niciunul "împotrivă" și nenumărate abțineri, de azi putem iniția discuții despre tot ce este legat de Ubuntu pentru dispozitive mobile în forumul nou creat.
.