Anunţ

Caută printre mesajele de pe forum înainte de a scrie unul nou!
Formulează corect întrebarea sau problema pe care o ai.
Respectă regulile forumului și Codul de Conduită!

#1 28 Oct 2013 16:28:03

DoruPiroi
Membru
Locaţie: Giurgiu
Înregistrat: 24 Mar 2011
Mesaje: 156

Ubuntu pe Orange Nivo

Domnilor, am un telefon Orange Nivo luat de curind  si doresc sa incep instalarea Ubuntu pe el. Este strict pentru mine nu pentru uz comercial. Sa fim bine intelesi. Toti pasii de pe site-ul oficial Ubuntu referitor la rootarea telefonului au dat gres. In afara de reebot nu s-a intimplat nimic. Si sa incerc alte variante din diverse surse nu prea ma incinta. Cine poate sa-mi spuna cum pot face root pe acest tip de telefon il astept cu un mesaj privat pentru a nu se interpreta cu totul si cu totul altceva. I-mi asum riscul de a pierde garantia daca busesc dispozitivul. Astept. Va multumesc.

Offline

 

#2 28 Oct 2013 16:51:54

marianvasile
Administrator
Locaţie: Bucuresti
Înregistrat: 15 Jan 2008
Mesaje: 4045

Re: Ubuntu pe Orange Nivo

Doru, sigur ca poti face asta ca sa vezi daca merge, insa nici pe dispozitivele Nexus, pe care s-a lucrat la dezvoltare, nu s-a obtinut un sistem utilizabil la nivelul Androidului actual. Eu il pun pe Allview Qmax la 14.04.


Tot ceea ce mâinile tale prind să săvârșească, fă cu hotărâre, pentru că în groapa în care te vei duce nu există nici faptă, nici punere la cale, nici știință și nici înțelepciune. (Ec. 9:10)

Offline

 
Feed

Antet forum

Powered by FluxBB