Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
Datorita acestei imagini postate de mine pe Comunitatea Ubuntu in spaniola de pe G+, intr-un sfert de ora am primit 13 plusuri si multe urari de bine Comunitatii Ubuntu Romania. Comunitatea respectiva are in jur de 10 000 de ubuntisti din toate tarile unde se vorbeste spaniola.
Salutări și din partea noastră
Le-am zis in frontispiciul postarii. Pana acum va saluta din Spania, Panama, Costa Rica, Chile, Argentina, Peru, Marea Britanie (?), Ecuador.
Și-ai zis că a fost multă bere, să ne creadă niște bețivi!! Nț-nț!! )
M-a intrebat unul daca era bere libera si i-am raspuns open-source.
L.E. Fara falsa modestie, am fost foarte inspirat sa postez fotografia acolo. Curg plusurile (pana la ora asta sunt 35 in 3 ore) si suntem dati ca exemplu prin share si comentarii pentru ca am avut capacitatea sa ne intalnim. Ii propun lui Cucu sa puna fotografia si pe pagina oficiala a Ubuntu Romania. Poate lua legatura cu mine sau cu Cristi sa alegem o fotografie mai buna.
Am primit e-mail-uri de felicitare de la membrii Ubuntu Catalunya, Mexic, Caceres (Andaluzia), Rosario (Argentina). Chiar am simtit putina invidie.
Asa se promoveaza Ubuntu (una dintre multele unelte pe care le-avem la dispozitie).
Editat ultima oară de geralddan (02 Feb 2014 21:45:16)
Pozele sunt sub aceeasi licenta ca data trecuta, regulile se aplica si acum.
Daca vrea cineva o editare facuta mai atent, nu asa la repezeala cum le-am facut acum, sa-mi dea un mail cu numele pozei si se face.
Cristi, ce licenta, sa mor daca-nteleg. Iti pui numele pe poza ca aia de la cancan?
Nu Dane, se refera la licenta sub care sunt facute pozele. Nu la watermark-uri.
http://forum.ubuntu.ro/viewtopic.php?pid=162878#p162878