Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
@ Woid - da, ar fi bine
Eu voi fi prezent.
Update
Ziua: Duminică, 29 Aprilie 2012
Ora: propun 13:00 - 13:30
Locație: propun Master în Tudor (la terasă dacă e frumos) sau înăuntru (au și wireless gratuit destul de bunicel ca și viteză)
+1 saptamana a trecut si nimeni?
Dacă sunt măcar 3-4 amatori eu sunt dispus să fac un drum la Iași (de aceea am și așteptat alte postări)... De acord cu data, ora, locația.
@shogun1
Eu aștept până mâine să văd, dacă nu sunt măcar 5 cu tot cu mine nu vin, prefer să îmi fac planuri de 1 Mai ca să nu se repete istoria.
Editat ultima oară de xCs (29 Jul 2012 14:34:13)
Trist. Rușinos! Când e priveghiul, parastasul, ceva gen? Ne-ntâlnim prin august (după 15) să vărsăm o lacrimă și-o picătură de bere in memoriam??? Cu participare deschisă! În cel mai rău caz noi doi?
Putem face altceva? Resuscita LUG Iași? Sau măcar forumul local? Idei de la ieșeni? Mă rog pășcăneni că-s mai mulți și mai activi? Ăăăăăă, ne pui și pe noi ăștia ”țăranii” la socoteală sau doar să-mi exprim condoleanțele??? Și: ăăăăă (2): io nu folosesc Ubuntu, e nașpa???
Și nu-s programator, sysadmin, guru, poweruser, etc!
PS: dacă există interes eu dau de știre și printre userii de Mandriva, Arch, Sabayon, etc.
PS2: remarcabil, 35 de pagini de spam, în 3 limbi, de la ultima vizită, cum nu există???
Editat ultima oară de shogun1 (29 Jul 2012 15:21:32)
Nu contează că ești din Pașcani, tot Ieșean ești ... nici eu nu mai folosesc Ubuntu de ceva timp, am revenit la "rădăcini" (Debian) ... dar am și un Ubuntu instalat într-o VM și mai arunc câte un ochisor.
Nu contează că ești sysadmin sau altceva, ești utilizator de Linux
Vedem ... ți-ar fi comod să vii din Pașcani până în Iași pentru 1-2-3 beri și o vorbă? ... dacă da, e ok atunci și pt mine
Sunt din Tg. Frumos, mă refeream la membrii din Pașcani, sunt câțiva pe aici, poate-s ei interesați dacă cei din Iași nu-s, sau poate unii sunt??? Hai să vedem.
Mă gîndesc că poate duminică 19 august e o zi bună de linuxit în grup, ora 10-12, locația o propui tu. Sau alt membru din Iași, poate mai apar amatori în timpul ăsta.
Bre, și membrii din Iași sînt interesați (cel puțin eu), numai că timpul e foarte puțin...
Ok, mă bucur, în privința timpului am propus o dată mai îndepărtată, să ne programăm timpul, să ne facem planurile în voie. 2-3 ore nu e mare lucru, zic eu bre.
Eu pe 12 august plec la mare. Sper să mă întorc pînă pe 19.
Editat ultima oară de Bobses (30 Jul 2012 19:36:33)
Ce se mai aude privind întâlnirea? 18, 19 august, altă dată? Amatori?
Eu după octombrie aș mai putea. Pe 12 septembrie abia dau jos gips-ul de pe picior...
Ieșeni, hai la testarea Mensa!
Mensa România va susține o sesiune de testări în Iasi, pe data de 3 noiembrie 2012, ora 11:00, in sediul Universitatii Alexandru Ioan Cuza, Facultatea de Geografie şi Geologie, corp. B, Bulevardul Carol I nr. 20A, Iaşi
Click aici pentru hartă.
Pentru a va inscrie, completati formularul de la linkul de mai jos:
Formular inscriere testare Iasi, 03.11.2012
Taxa de înscriere este de 25 lei pentru plata prin banca sau 35 lei pentru plata pe loc, la testare.
Data limită pentru înscriere este de 31 octombrie 2012.
Mai multe detalii aici: http://mensa-romania.ro/?p=156
Interesant ... dar se pare că a murit înainte de a se naște ... păcat ..
P.S: shogun1 ... același ca de pe softpedia ? LOL
Editat ultima oară de cain2k (09 Jan 2014 17:05:07)
The one and only...
Să-nțeleg că ești ieșean?
Editat ultima oară de shogun1 (09 Jan 2014 19:14:35)
Probabil e ieşean, dacă a postat în topicul ăsta, nu?
Dragi ieșeni ubuntiști - linuxiști,
Vă propun o competiție, iar câștigătorul, va primit drept recompensă - O BERE ( cu sau fără alcool, depinde de vârstă ..).
Cine mă rezolvă și îmi instalează multifuncționala Lexmark X2670, este declarat învingător ! Pentru mai multe detalii asupra problemei, vizitați următorul link:
Problema
Trebuie să menționez că SO este Xubuntu 13.10, pe 32, cu update-urile la zi. Pentru orice alte întrebări, nu ezitați să scrieți în topicul dedicat Problemei ...
Ofer fie acces prin internet, fie live, cine vine la mine la servici. Aștept doritori de o bere răcoroasă într-o iarnă călduroasă ..
Mulțumesc !
Editat ultima oară de cain2k (09 Jan 2014 22:06:24)
Salut,
S-ar rezolvat problema ... am schimbat multifuncționala și acum totul este inunat ! Deci berea nu se mai dă, eventual un ceai cald ...
P.S: Chiar nimeni pe forumul acesta care să fie din Iași ... trist
Cred ca sunt cativa pe forum din Iasi, problema tuturor este timpul...
+1 utilizator de Linux..Mint
nu prea am dat de capat la treaba cu partitiile!!
de exemplu vreau sa fac mai multe partitii cum ar fi in win. D ,E, F, as aprecia mult daca imi arat cineva cam cum se procedeaza . La instalare ma descurc..."/" pt sistem , mai e "swap" si "/home"!
dar mai multe partitii pentru stocare de date(filme, poze, muzica, fisiere) ...aici nu mai stiu cum sa procedez
Salut. In mod normal datele sunt stocate in /home, ai directoare (foldere) dedicate: Music, Videos, Pictures, samd. Dar poti crea alte partitii speciale cu aplicatii precum Gparted (fie din Mint, fie cu-n live-cd Gparted), partitii pe care le poti monta ulterior in /etc/fstab. Poti folosi chiar partitiile de windows (ntfs), poti scrie si citi de pe ele! Exemplu montare partitii.
Editat ultima oară de shogun1 (24 Feb 2014 10:02:07)
@Alexandru Santos, fără supărare...
Există forum dedicat aromei de mentă a distribuțiilor...
De obicei se practică: o temă de discuții, nu mai multe într-un subiect !
Și ca să nu zici că-s rău...
Editat ultima oară de marcelbanu (24 Feb 2014 10:31:26)