Anunţ

Caută printre mesajele de pe forum înainte de a scrie unul nou!
Formulează corect întrebarea sau problema pe care o ai.
Respectă regulile forumului și Codul de Conduită!

#1 17 Dec 2007 07:03:00

k_direktorate
Oaspete

Torrent

Stiti cumva cum pot sa continui o descarcare de pe torrent, in conditiile in care aceasta a fost intrerupta fara a fi finalizata. De exemplu, dau sa descarce o anumita piesa muzicala. Din nu-stiu-ce motiv trebuie sa opresc fara ca aceasta sa fie complet desscarcata. Cum fac, ca in momentul repornitii calculatorului sa imi continui descarcarea de unde a ramas?
La programele clasice Windows, era acolo, pause, stop, continue, aici in schimb nici nu imi deschide o consola separata, in care sa imi arate nivelul fiecarei descarcari. Imi deschide o fereatra pentru fiecare torrent in parte cu un singur butoc activ: STOP ... atat ...
Sper ca am fost suficient de clar ... smile

 

#2 17 Dec 2007 09:00:57

Cheeprey
Membru
Locaţie: Braşov
Înregistrat: 02 Dec 2007
Mesaje: 178
Site web

Re: Torrent

Pai, in primul rand, nu ai scris ce program folosesti pentru torrenti. Eu folosesc Ktorrent si nu am astfel de probleme. Daca esti putin atent la detalii, poti continua descarcarea si din Windows. http://forum.ubuntu.ro/viewtopic.php?id=2914 Instaleaza Deluge, seamana foarte mult cu utorrent si am auzit despre el ca ar fii foarte bun, inca nu l-am testat, dar o voi face si eu. Download placut!

Editat ultima oară de Cheeprey (17 Dec 2007 09:02:30)

Offline

 

#3 17 Dec 2007 15:13:07

fester
Membru
Locaţie: Timisoara
Înregistrat: 31 Oct 2007
Mesaje: 427
Site web

Re: Torrent

Poti sa rulezi un client de torrent de windows cu wine. Instalezi wine ( sudo apt-get install wine) iti descarci programul tau preferat de torrent, il instalezi si gata smile


All experiments should be reproductible . They should always fail in the same way...

Offline

 

#4 17 Dec 2007 16:04:02

aditza
Membru
Locaţie: Craiova
Înregistrat: 12 May 2007
Mesaje: 383

Re: Torrent

Nu e nevoie sa rulezi nici un client de windows cu wine. Orice client torrent are aceasta optiune... practic asa functioneaza un client torrent. Nu este nevoie sa dai pause sau stop, poti opri calculatorul, il poti scoate din priza si, la restart, fisierul va continua sa se copieze de acolo de unde a pornit.
Isi face el un fel de harta a fisierului, il imparte in bucati si isi marcheaza cat a luat din fiecare bucata.

In plus, poti sa continui dld unui fisier torrent cu alt client decat cel cu care ai inceput download-ul. Trebuie doar sa deschizi torrent-ul si sa ii dai aceeasi cale. El va verifica automat acea harta (hash check) si va continua dld.


I figured one day I'd just wake up and and find out what the hell yesterday was all about. I'm not too keen on thinkin' about tommorow. And today's slipping by.

Offline

 

Antet forum

Powered by FluxBB