Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
Se pot face prezentari in LibreOffice Impress pentru tableta si smartphone? Exista software de tip WYSYWYG pentru prezentari care sa functioneze pe tableta si telefon? Ceva care sa nu necesite programare.
Editat ultima oară de Ăla mic (31 Dec 2014 10:24:05)
Iti faci slide-urile pe LibreOffice, le exporti in PDF si voila, magic happens.
Din cate stiu PDF nu permite animatie, ori prezentarea e cu animatie la greu. In plus nu curge, fiecare slide se schimba doar la un click de mouse. Ma gandisem si eu la PDF, numai ca PDF e static.
A, deci ideea e sa le spun stimabililor sa-si instaleze app-ul si s-a rezolvat treaba. Cool!
Este în Google Play. Dar poți face prezentări pe PC, ca să nu te chiorăști pe telefon/tabletă, le încarci pe dispozitiv și le folosești. Sau le poți folosi pe alea create cu MS Office, LibreOffice, etc.
wladypauly a scris:
Este în Google Play. Dar poți face prezentări pe PC, ca să nu te chiorăști pe telefon/tabletă, le încarci pe dispozitiv și le folosești. Sau le poți folosi pe alea create cu MS Office, LibreOffice, etc.
Ideea era ca prezentarea de mobil sa fie separata, pe formatul ecranului de mobil. Practic refacuta pentru mobil.
WPS Office are mod pentru telefon/tableta. Il folosesc la citit ce primesc pe mail, 99% din cazuri sunt .doc si .ppt facute pe calculator si n-am probleme de afisare.