Anunţ

Caută printre mesajele de pe forum înainte de a scrie unul nou!
Formulează corect întrebarea sau problema pe care o ai.
Respectă regulile forumului și Codul de Conduită!
  • Index
  •  » Jocuri
  •  » World of Wacraft-Frame Per Second Problema

#1 08 Feb 2015 17:28:24

cosminutzx
Membru nou
Înregistrat: 06 Feb 2015
Mesaje: 7

World of Wacraft-Frame Per Second Problema

Buna ziua,
Ma confrunt cu o problema,dar sa incep cu inceputul...
Am folosit Windows de cand ma stiu,fiindca SINCER nu stiam ca exista Ubuntu,dar,cand am aflat,si am avut si putina sustinere sa trec la Linux(Ubuntu),am facut "pasul cel mare",si recunosc ca acum nu a-si mai trece inapoi pe Windows,ca nu am motive sa trec inapoi,avand in vedere ca Ubuntu imi satisface necesitatile in domeniul sistemelor de operare smile
Acum,problema mea este urmatoarea,joc World of Wacraft deeee 4 ani,si am dorit sa il am pe Ubuntu bineinteles,fiindca vreau sa continui sa joc,totul a mers bine,totul a functionat,dar...marea buba e cu Frame Per Second,adica partea video,sunt foarte putine frame-urile,si din acest motiv,joc putin cam acadat,dar partea interesanta este ca pe Windows jucam fara probleme,cu frame-uri peste 30,in comparatie cum joc acum cu 15,si nu stiu ce sa fac,trebuie sa mentionez ca joc cu aceleasi setari grafice ale jocului,ca si pe Windows.
Va rog:
-Sa nu imi spuneti sa instalez Windows pe ceva virtual box
-Sa nu imi spuneti sa imi iau alta placa video

Versiune joc: 4.3.4

Detaliile PC-ului

Cod:

Architecture:          x86_64
CPU op-mode(s):        32-bit, 64-bit
Byte Order:            Little Endian
CPU(s):                2
On-line CPU(s) list:   0,1
Thread(s) per core:    1
Core(s) per socket:    2
Socket(s):             1
NUMA node(s):          1
Vendor ID:             GenuineIntel
CPU family:            6
Model:                 15
Stepping:              13
CPU MHz:               1200.000
BogoMIPS:              4399.98
L1d cache:             32K
L1i cache:             32K
L2 cache:              2048K
NUMA node0 CPU(s):     0,1

Cod:

DISTRIB_ID=Ubuntu
DISTRIB_RELEASE=14.04
DISTRIB_CODENAME=trusty
DISTRIB_DESCRIPTION="Ubuntu 14.04.2 LTS"
NAME="Ubuntu"
VERSION="14.04.2 LTS, Trusty Tahr"
ID=ubuntu
ID_LIKE=debian
PRETTY_NAME="Ubuntu 14.04.2 LTS"
VERSION_ID="14.04"
HOME_URL="http://www.ubuntu.com/"
SUPPORT_URL="http://help.ubuntu.com/"
BUG_REPORT_URL="http://bugs.launchpad.net/ubuntu/"

Cod:

00:00.0 Host bridge: Intel Corporation 82945G/GZ/P/PL Memory Controller Hub (rev 02)
00:01.0 PCI bridge: Intel Corporation 82945G/GZ/P/PL PCI Express Root Port (rev 02)
00:1b.0 Audio device: Intel Corporation NM10/ICH7 Family High Definition Audio Controller (rev 01)
00:1c.0 PCI bridge: Intel Corporation NM10/ICH7 Family PCI Express Port 1 (rev 01)
00:1c.1 PCI bridge: Intel Corporation NM10/ICH7 Family PCI Express Port 2 (rev 01)
00:1d.0 USB controller: Intel Corporation NM10/ICH7 Family USB UHCI Controller #1 (rev 01)
00:1d.1 USB controller: Intel Corporation NM10/ICH7 Family USB UHCI Controller #2 (rev 01)
00:1d.2 USB controller: Intel Corporation NM10/ICH7 Family USB UHCI Controller #3 (rev 01)
00:1d.3 USB controller: Intel Corporation NM10/ICH7 Family USB UHCI Controller #4 (rev 01)
00:1d.7 USB controller: Intel Corporation NM10/ICH7 Family USB2 EHCI Controller (rev 01)
00:1e.0 PCI bridge: Intel Corporation 82801 PCI Bridge (rev e1)
00:1f.0 ISA bridge: Intel Corporation 82801GB/GR (ICH7 Family) LPC Interface Bridge (rev 01)
00:1f.1 IDE interface: Intel Corporation 82801G (ICH7 Family) IDE Controller (rev 01)
00:1f.2 IDE interface: Intel Corporation NM10/ICH7 Family SATA Controller [IDE mode] (rev 01)
00:1f.3 SMBus: Intel Corporation NM10/ICH7 Family SMBus Controller (rev 01)
02:00.0 Ethernet controller: Qualcomm Atheros Attansic L2 Fast Ethernet (rev a0)
04:00.0 VGA compatible controller: Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] RV370 [Radeon X300/X550/X1050 Series]
04:00.1 Display controller: Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] RV370 [Radeon X300/X550/X1050 Series] (Secondary)

Editat ultima oară de cosminutzx (08 Feb 2015 17:33:00)

Offline

 

#2 08 Feb 2015 17:48:17

Alexandru.Cucu
Administrator
Locaţie: -21.8021247, -154.6975949
Înregistrat: 17 Jun 2008
Mesaje: 6767
Site web

Re: World of Wacraft-Frame Per Second Problema

Sunt doua posibile cauze: fie rularea cu Wine a jocului nu e tocmai stralucita, fie driverul nu poate scoate mai mult din placa ta.
Din pacate nu prea ai ce sa-i faci. Placile video din seria aia functioneaza numai cu drivere open-source. AMD a renuntat sa mai actualizeze driverele pentru ele, deci nu ai cum sa incerci un driver mai nou.

Offline

 

#3 08 Feb 2015 18:25:12

cosminutzx
Membru nou
Înregistrat: 06 Feb 2015
Mesaje: 7

Re: World of Wacraft-Frame Per Second Problema

Dar eu nu folosesc nici un driver instalat la momentu de fata pentru AMD,si acum realizez ca si asta ar fi o posibila problema.
Atunci:
-Cum fac sa instalez un driver AMD chiar si mai vechi(decat deloc) ?
Vă rog să-mi spuneţi exact cum să fac!

Editat ultima oară de cosminutzx (08 Feb 2015 18:32:39)

Offline

 

#4 08 Feb 2015 18:36:44

Alexandru.Cucu
Administrator
Locaţie: -21.8021247, -154.6975949
Înregistrat: 17 Jun 2008
Mesaje: 6767
Site web

Re: World of Wacraft-Frame Per Second Problema

Nu ai ce sa instalezi. E deja instalat, e integrat in sistemul de operare.

Offline

 

#5 08 Feb 2015 22:10:56

xxvirusxx
Membru
Locaţie: Focșani
Înregistrat: 07 Sep 2013
Mesaje: 1015

Re: World of Wacraft-Frame Per Second Problema

Vezi daca iti apare la Additional Drivers
http://i.imgur.com/TAsWwS8.png

Daca nu apare nimic, incearca cu acest tool
https://www.thefanclub.co.za/how-to/ubu … st-install

Mai ales ca e suportata
https://help.ubuntu.com/community/RadeonDriver

LE. Poti incerca sa instalezi jocul cu PlayOnLinux, face setarile mai bine decat instalare cu wine simplu.
http://i.imgur.com/t3v7Ej6.png

Editat ultima oară de xxvirusxx (08 Feb 2015 22:17:44)

Offline

 

#6 22 Feb 2015 09:59:25

Iulian62
Membru
Locaţie: Iasi
Înregistrat: 12 Nov 2009
Mesaje: 193

Re: World of Wacraft-Frame Per Second Problema

Eu joc WoW pe linux mint cu 40-85 fps si nu am nici un fel de probleme,toata chestia e sa folosesti API-ul OpenGl si nu D3D.Ca sa faci acest lucru intri in folderul unde ai instalat WOW > WTF > config.wtf si editezi linia SET gxApi "D3D" sau ma rog cum scrie acolo si pui SET gxApi "OpenGl" ,ai sa vezi o crestere de peste 15 fps.Nu iti trebuie playonlinux sau alte chestii....

Editat ultima oară de Iulian62 (22 Feb 2015 10:00:29)


*Be smart and choose Linux/Open Source
*Choose Freedom

Offline

 

#7 23 Feb 2015 16:12:04

cosminutzx
Membru nou
Înregistrat: 06 Feb 2015
Mesaje: 7

Re: World of Wacraft-Frame Per Second Problema

Mulțumesc pentru sfat,o sa incerc cand ajung pe desktop și revin cu edit.

Editat ultima oară de cosminutzx (23 Feb 2015 16:13:20)

Offline

 
Feed
  • Index
  •  » Jocuri
  •  » World of Wacraft-Frame Per Second Problema

Antet forum

Powered by FluxBB