Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
Vivid Vervet ar trebui sa apara azi oficial pe 23 apr 2015 .. inca nu i-au dat drumul dar eu personal abia astept ! Stie cineva ceva de ce se intarzie?
Editat ultima oară de Ăla mic (24 Apr 2015 12:37:13)
Chiar crezi ca ai dat o stire sau un anunt? Ai citit titlul categorie in care ai postat?
Daca stii sa spui ceva concret raspunde prietene ... nu doar sa postezi si tu ceva acolo.
Vivid Vervet ar trebui sa apara azi...
A apărut.
http://releases.ubuntu.com/15.04/ https://wiki.ubuntu.com/VividVervet/ReleaseNotes
.
Din pacate linkurile sunt pt versiunea beta 2 , mai asteptam un pic si pe cele final release
Sunt linkurile pentru tot ce trebuie. Daca ai citi mai atent si ai umfla muschii mai putin poate ar fi mai bine.
@cristi1127 si 3 mesaje, [.........] Nu folosesti Google? Repet, ai postat in sectiunea gresita. Normal era sa taci, ori sa-ti ceri scuze ca esti nou p-aici si nu ti-ai dat seama.
[CENZURAT] ... cat despre linkuri asa e am vazut eu rau...ms
Editat ultima oară de Ăla mic (23 Apr 2015 16:24:55)
Deocamdată sunt probleme la pppoe, deci conectarea la internet fără router nu merge, la mine nu știu dacă mai a întâmpinat și alt cineva, am testat și Kubuntu și aceeași problemă.
Ai cautat? Poate fi vreun bug?
E eroarea aia de aseară de pe hangout.
Chiar acum vorbesc cu cineva pe pagina Ubuntu din feisbuc si a reusit conectarea foarte usor si rapid prin pppoe. Ce provider ai? El are RDS.
Editat ultima oară de geralddan (24 Apr 2015 15:21:33)
Tot RDS dar nu am reușit, tot eroarea aia mi-o dă.
Aseară, la ora 20:43, am primit UPGRADE, la 15.04.
Am executat şi văd că merge bine.
Azi, la prânz am avut ceva probleme cu accesarea site-urilor, da văd că acum merge.
Am avut probleme cu imprimanta, am făcut ceva pe acolo şi de acceea cred că
internetul îmi făcea figuri. Acum deconectat imprimanta de la Laptop şi văd că merge bine.
O zi bună!