Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
Buna ziua,
N-am folosit nicicand o tableta,touch screen-ul (cu toate calitatile sale) parandu-mi nepotrivit pentru degetele mele. De aceia, intreb: Folosind un OTG si un mouse,orice tableta poate fi utilizata precum un laptop?.Am vazut multe postari in care unii useri se plangeau ca nu le este "vazut" device-ul si ca atare nu-l pot folosi.Exista incompatibilitati si daca da, cum pot fi depasite?
Editat ultima oară de nik38 (29 Jul 2015 18:39:39)
Daca ai OTG si mouse wireless, sunt 99% sigur ca o sa mearga mouse-ul.
Daca ai mouse pe fir e posibil sa aiba nevoie de prea mult curent si telefonul sa nu-l poata livra.
Tableta testata este E-Boda IzzyComm-Z80. Am incercat un mouse wireless microsoft cu un adaptor otg logilink,dar fara rezultat.A mai incercat cineva aceasta tableta cu mouse si tastatura externa? Trebuie setat ceva anume?
Mie-mi merge fie tastatura externa (o husa cu tastatura inclusa) fie mouse-ul, nu ambele, am un singur slot/ port pentru asta, nu cunosc cazul tau. Tabletele nu sunt gandite/ proiectate pentru asa ceva.
@shogun1,
Scuza-mi insistenta,e vorba despre aceias tableta?. Pe un Lenovo A3500, am vazut ca merge.
Nu, alta tableta, de aia am specificat: "in cazul tau".
Poate e dezactivat OTG-ul din kernel.
Părerea mea-i că cel mai bun suport pt. rezolvarea nelămuririi îl poți obține de la producător. Contactează-i și vezi ce zic!
Mie-mi merg (pe alt model de tabletă, printr-un hub USB) tastatura, mouse, inclusiv HDD extern/5400rot./min dar din cele care au alimentare separată...mai puțin modem USB...da'-n definitiv pt. ce să faci toate astea, când ai alte opțiuni, inclusiv instalarea Android în laptop/desktop?
De vina a fost cablul OTG. Cu unul corespunzator, functioneaza orice device conectat, inclusiv,mai multe printr-un hub-USB.